Tuesday, December 1, 2009

YeaY..sampai dahh

i'm still here, alive & babykicking,heheh..arini dlm kol 10+ aku singgah opis jap, nk buat revision class dgn students..kesian plak diorg klu aku xdtg buat revision,kang tahape2 dijwbnye time exam,aku jugak yg koyakkan mark paper diorg nnt..

and lunch td pon dgn shery & kak amnah,mmg berselerala jmpe geng mkn nih..bkn aper,aku pasan sejak akhir2 ni selera mkn aku cam kureng sket..xmcm dulu,mayb sbb dah hampir sgt nk deliver ni ke,babyku diet ke? tp so far berat aku mmg x naik based on checkup las week, berat adek baby dah 3.012,esok checkup 39 week plak, mayb gynae nk tgk 'jalan',ishk, tgh pikir strategi nih supaye x kene seluk, i don loike!



then,atas meja tgk2 ade parcel CD yg aku tgu dr mgu lepas lagi,yeayy..dah smpi,teruja smpi aku bukak satu2 beg die..comelnyelah aku dah bygkan baby2 ni pakai..tp klu nk test kt Umar takut mcm sendat je aku tgk,sbb die pki drypant pon dah size XL,xper..mama cube try test dulu kt Umar ye, xsabar nk prewash!

7 comments:

mama tisya said...

wah cd colourful dh smp ye...3 color sama ngan tisya punya,pink,ijao&merah...try la pki kt umar tgk camner...ehehheh


nanti ko dh deliver ,jgn lupa sms aku tau

Afne said...

rasanya blh pakai la zet cos cutting coolababy slightly bigger dr dispo diaper.

waahhh dh cuti pnjg yea.. pape pun i wish u the very best of luck my dear friend.

liana said...

ety, semoga selamat ek deliver baby nanti...bestnya ko pun beCD gak gn secnd baby ek...aku pun nak try gak tuk baby no 2 ni...tp aku skang tgh kegelian la gn poo..poo...huhuhuhu..camno nak buek tu...

liana said...
This comment has been removed by a blog administrator.
liana said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mama_umar said...

eryn - hehe, aku br nk folow korg nih..heheh,of cos aku sms,sape yg ade no kt aku ni ready ajelah timer sms ;P

afne - yeh?lega aku dgr,blm basuh pon lagi,dahla musim ujan skg nih,camno nk dpt cahaya matari terang benderang?heheh..tq afne,lebiu

liana-aiyoh,smpi 3x komen ko ye,tgula nnt bile ko dah xgeli dgn poopoo,xpon,Cd tu soh laki ko basuh,hehehe

[-suziey-] said...

bgs bgs..truskan smgt mu itu utk bercd..hehehe..