Tuesday, December 22, 2009

HasiL RaMpasaN secara online :D

i purchased this nursing poncho last 2 days, ordered on saturday,monday delivered,what a fast & excellent service,hehehe..tulah,bile ngadap je lappy ni ade jela bende aku nk order,NP ni aku bli sbb aku mmg xde bende ni,jd aku pk nnt bile kuor g mane2 ke blhla bf maryam tanpa segan nk selak baju,nnt kang tertarik sane,nk cover sini,last2 kitorg xselesaa..plus,gambar bear kt NP ni cute gler,saye sukeee..
actually aku order washable breastpad jugak tp dah abiss,so diorg refund duit aku,kire aku pujila sales service die,rajin call customer sumer,lgpon klu compare dgn website lain,biasenye enjoybreastfeed ni mcm murah la singgit dua..

nk amik gamba dgn camera tp apai gune plak,jd amik kt website die je la

PRODUCT DESCRIPTION

Japan Nursing Poncho (GREY) can be used directly as nursing Poncho, Stroller Cover, Baby Cover. The simple but elegant design can be used anywhere anytime.




p/s: pasniii rasenye nk order sesuatu utk umar plak,hehehe

14 comments:

kyairulniza said...

zet...tak lemas ke budak tu karang?

iz-AnN عبداللطيف said...

pandai ko ek...ngah berpantang...tak pat p memana suping...so ko suping secara online...bijak2...cam aku dulu ar...hahaha

Afne said...

eee comel np ko. ni bkn takat leh guna as np, stroller cover or baby cover. ko pakai gitu je pun org igt style woooo

tingat plak kt nc miki maus aku tu hehe

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

I agree!hari tu ain beli botol susu and spectra 3.hari ni order, esoknye pagi2 dah sampai..siap follow up sume..i looiiikkeee..thanks to you sebab ain tahu website ni dari akak..
ain dulu pun beli nursing poncho tu..but my baby sgt2 tak suke duduk dalam tu..habis ditarik2nye!

[-suziey-] said...

waaaa sgt menarik la..hehe...xpe pasni upload yg real plak ye..ekeke:p

lia said...

ni la kerja aku gak masa dlm pantang... online shopping ;p

SyaNa said...

amboii ni keje ko kt umah yekk
dok klik2 soping
mmg berantu kan online soping ni
klik sekali pasti nak lagiii..dan lagiii dan lagiii...

lachikoz said...

comel la ty, pndi kau carik.. ;)

mama_umar said...

k.kown-heheh,klu xselesa jadikkan selimut ajela nnt..xtry lg ni kak

izzan-mak2 tgh berpantang ni mmg,hahaha,pantang jumpe

afne- ni pon kire virus berjangkit aku tgk nc mickey ko tu ler

ain-ye ke?alahaii,xtaula maryam nih,nmpknye kene pki kt tmpt yg sejuk jela kot..baguskan diorg folo up customer ;)

suziey- nnt aku try uplod gambo sebelum,semase dan sesudah pakai,hahaha

lia- tulah,aku naik pening klu x on9 nih,kih3

syana- mmg weh,antu pon naik takut dgn kite klu dah berantu dok shopping on9 ;D

esah- nk carik mcm konye tp dah terlambt beli,'terpakse' bli on9 sah..aku terpakse..ngeh3,comeykan bear tu??

lily azliyana @ mama zara said...

ni yg best bile zaman dh serba moden. duduk berpantang kat rumah pon masih boleh menyopping..hehehe..slamat menyopping utk umar plak. pau baju baru banyak2 yerk umar..=p

MaMa ZuRa said...

eh cantiknya...bape hinggit ye

mama_umar said...

lily- utk umar igt nk beli harness tula..ermm..

zura- tq, ade less,rege jd rm48

nadnye said...

sabar zety.. mau buhsan duduk pantang semua benda shopping online..

cantik gak yea poncho tu..

mama_umar said...

nadye-heheheh,idakle ari2 shopping,cuci2 mate je ;)