Wednesday, December 23, 2009

DaH Ade PEMENANG :D

dah ade pemenang?? bilo lak aku wat contest nih? heheh,bkn contest pon,klu masih igt n3 aku yg soh teka pointer peksa master tu (igt main2 yeee) mencari peneka result aku yg x seberapa nih..akhirnye menemui pemenangnye..x ramai pon yg teka huhu,xpelah..suke suki je buat,idakle serious mcm pertandingan ke ape..dan insan bertuah itu adalah Mamazura aka zuralatfi
yeay!!tahniah ye dpt teka dgn tepat setelah x serik mencube ..hrp2 zura nnt suke dan sudile terime small token saye itu..

aaa..entry kalini just nk semakkan dgn gambor jelah..

skg ni tgh jadi SAHM kejap dgn 2 pengarang jantung dan slalu buat mama saket jantung,heheh




maryam jd mangse fesyen mama, maryam ni sdg me'nyehat'kan badan,berkat susu mama :D




pra terapi utk mama..

7 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

alalala..cumeinye bby maryam tdo tertonggeng..hehehe..sukela skarf rmbut mcm tu. dok berkenan dr mase umar dulu. ingat tak zety ade pakaikan die mase die baru2 lahir (tgk dlm frenster dulu2)..kite tak reti sgt nak beli2 aksesori baby nih..huhu

MaMa ZuRa said...

amboii bukan main cantik lagi kecik2 dah pandai melaram..tapi pandai la awk zety..sikit lagi nak 4 pointer..tahniah!!!..n tq jugak ye :)

Nana said...

alamak weh xtau plak aku klw teka ritu dapat diah.eheh
mmg tu la terapi terbaik utk kita org pompuan ni

dbalkis said...

alamak..kawan sedarjah x sempat teka la..neway congrats..ko mmg superb

mama_umar said...

lily- ohh,gambo umar tu amik mase die kene jaundis,lilit kepala tu utk penutup mata baby,kih3..mcm hairband ye? kite pon pandai lagi nk bli aksesori ;)

mamazura-ala zura bese2 je tu,hehe,tahniah ye dpt teka tepat!

nana- heheh,saje suke2 je soh org teka,terapi ttp terapi wehh baru tenang jiwa ;D

dbalkis- tulah dulu mase kt UM main2,hahahah,nk dpt pointer cenggitu mau xtdo 1 sem

lia said...

perghhhhh giler punyer hebat ponter... cayalah...

baby maryam sgt comey xpecially gmbr yg mitten terbukak satu 2... kawaii...

mama_umar said...

lia-alahai malula weh aku..tengkiu,aah,aku pon suke gambo maryam tu