Sunday, November 29, 2009

He is AdmitteD to Hospital

yeahh..live dari Bangi nih..gynae dah bagi cuti rehat2 sambil tunggu mase..tajuk di atas mungkin akan mengundang pelbagai pertanyaan, ye..mmg betull..bkn cerita bohong..who is HE? dia adalah abg iparku nan seorang..camni,apai cume ade 2 beradek je,jd ni la satu2nye abg ipar aku..smlm die kene admit ke spital putrajaya due to sakit die yg bercampur2..aku pon xtau nk describe camne sakit die tu..cian biras aku aka kak wati yg sgt tabah menjaga abgwan..hmm..kami doakan semoga abgwan cpt sembuh dan blh main dgn Umar ..aritu mase raye aji kitorg visit kt umah, dah xlarat nk gerak mane2 dah,Umar pon dok main2 je dgn mak/paklong die, klu sekarang ni tanye psl paklong,umar akan jawab.." ayong atit, kat kaki.." sambil angkat kaki sebelah tunjuk..hmm..phm dah anak aku ni rupenye..

oklah, get well soon bro,insyaAllah rajin2 mkn ubat (jgnle takut sgt ye), ade doc yg monitor,cpt2 baik,kak wati pon dah x susah hati nnt..

5 comments:

lia said...

aku ingt ko da bsalin dapat baby boy then baby kena kuning, masuk balik wad.... iskkhh hang nih,bikin gabra la...

apa2pon, harap2 bil ko cpt sembuh...

Manjakusayang said...

Saje ler zaty nie..
Semoga abg iparmu cepat sihat yer...

[-suziey-] said...

sakit bercampur2? camne tu..hmm.apepn semoga abgwan tu cpt sembuh yek.n to kak wati sabar ok..paham camne perasaan dia..

mama_umar said...

lia- heheh,hamboih imaginasi ko,BIL aku dah kuor spital dah :)

kimm - tq kimm,heheh,kasik gabra je ye

suziey - mcm2,gout,kencing manis sumer tu,tuler, ko mesti memahami perasaan biras aku tuh kan? isteri yg solehah jage suami :)

麻辣鴨血Maggie said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社