Sunday, November 15, 2009

Miela77 Online Shoppe - 1st Month Anniversary GiveAway



Produk Wajib - UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml Bernilai RM20


Washing Bag bernilai RM6.50
Wet Beg Bernilai RM15

Dan Cash Voucher RM5 menanti semua pengunjung yang menyertai Giveaway ini (tidak sah untuk pembelian sock, legging dan pekasam ye)

Apa syarat2 nya?
Amat mudah:-


1. Syarat wajib nieh..mesti follow Miela77 dan Miela77 Online Shoppe. (1 penyertaan)


2. Copy html code Miela77 Online Shoppe di side bar kanan atas dan tepek kat sidebar uols. (1 penyertaan)


3. Buat entri tentang Giveaway nie dan ajak ramai2 join dua kaki. (1 penyertaan) (entri yang paling kreatif akan dapat hadiah misteri)


4. Kalau rajin, email pada 10 rakan2 lain ttg Miela77 Online Shoppe (tak kisahlah nak promote blog ke, product yang ada ke, promosi terkini ke) dan sk pada Miela.77@gmail.com (2 penyertaan)


5. Tinggalkan di ruangan komen (Nama, Blog link, Email) bagi mengesahkan penyertaan anda.


So easy peasy.. apa tunggu lagi meh la join.. Bermula hari nie sampai jam 8.00mlm 16hb November 2009.
========================================

aaa..rajin pulok mama Umar ni join contest sejak dah nk banak nih,hehehe,awal2 dulu maleh! ni contest dr kwn blog baru aku name die kak miela,kedai die mcm2 adaaa..utk merawat saket H1N1 pon adaa,teror x teror die nih,ekekek, so sbg kwn blogger patutla kite support kan? (wink2..pomot ni kak oii),sng je contest die,tiru aje mcm saye..
basically aku ade order CD dr kak miela ni,penyabar punye umat xigt kak miela ni melayan karenah aku buyer yg byk songeh nih..apepon gud luck utk diri aku,dan kwn2 lain nk join cepat2 tau,mlm ni die dah close,tutup,end,sekian maceh!!!