Thursday, November 5, 2009

xde tajuk



dugaan..dugaan..I'M SOO PISSED OFF



doa sgt2 ade hikmah disebaliknye..


11 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Uishh..nape ni Zety. tgh tension ker..byk2 sabar k..=)

Nashays said...

meow meow...

CHeeSYaNa said...

dear.. hang in there, erk.. nanti baby dlm perot tu rase..

Afne said...

zet.. ko ngape? sesape yg udah kasik ini mak buyong marah sila angkat pungkok!

Liana said...

Zety...kenapa nie... Semoga ada hikmak atas apa yang berlaku
seram tengok gambo kucing tu... Tp, kimm tau ko tak segarang tu! :)

nadnye said...

sabar yea zety, sabar separuh dari Iman...(yang tulis nie pun kekadang tak sabar)
Think positive dan sentiasa berdoa kepada NYA..

b.O.n.d.a said...

isk, nape ni? jangan sedih2 k..baby kat dalam tu nanti sedih jugak (u_u)

b.O.n.d.a said...

isk, nape ni? jangan sedih2 k..baby kat dalam tu nanti sedih jugak (u_u)

zety said...

korangg..thanx ye,wpon xciter ape2 nape aku jd mcm kucing tu,xpandai nk luah sgt,kang luah kang byk kata2 censored je,heheh,watever it was,malas nk pikir dah..baik heppy2 aje,syukur sgt2 ade famili,kwn2 yg baik2 disekeliling :),sayang korg muaahh

[-suziey-] said...

ler jgn la cenggitu..sian kt baby dlm perut tu..satgi jadi cam kucing tu..xcomel..kucing manja xpe comel..hehe

mama_umar said...

suziey - heheheh,tu xleh tenung lame sgt gambo kucing amuk tuh,nek takut plak,kih3