Monday, November 9, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST



MY FUNNIEST BABY CONTEST FROM UMIDANISH

ni entry ttg contest Umidanish ni
BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.
Selamat Bercontest..
-------------------------------------------------------------------------------------

meh nk story mory sket ttg contest nih, di hoskan oleh blog umidanish
yg begitu menitikberatkan penggunaan CD dan kebaikan BF, aku byk belajar dari blog umidanish nih sbb barula nk berjinak2 dgn CD, dan menuntut ilmu lg ttg BF sbg persediaan my 2nd baby :) , dan dlm byk2 gambar funniest tu aku pilih yg nih :



nama anak bertuah ni : Umar Husayn bin Hamsafar
umur : sekarang 1 tahun 11 bulan

pd mate aku gamba ni lawakler sbb beria2 die mengunyah nestum lembut tu dgn gusi dan gigi baru gatal nk tumbuh tu,so die menggunakan segala kekuatan gigi & gusi yg ado utk menghancurkan nestum itu,hmm..gigih sungguh die berusaha kan? gambar ni diambil mase umo die 6 bulan lebih, klu org lain tgk xlawak pon xpela nak..mama blh ketawa sorg2 ekekekek

best btol klu ade sponsor2 yg sporting lg murah ati nk taja contest nih..antaranya:
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

blog baby umi shop ni berdagang (tarik napassss..) BF gadget, Lunatots CD,Diaper stacker,Tupperware,set herba ibu bersalin,Bio aura,minuman herba & ade sistem KuTu utk CD lagii..tabikkk...mmg bsneswoman le nih..selalu gak usha2 blog nih cuci mate tgk CD and brg2 lain,hehehe,ni dah promote nih kot2ler ade spesel diskaunn..ye x??

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

sponsor ke2 ni khas utk mencantik2kan wajah,badan,luaran dalaman wanita..suke tau make ober make ober nih,hehehe,antara produk yg ada dlm blog ni : Air ECPI yg glamor tu, eumora beauty bar & krim payudara peurafirm (ehem2,sape2 mau adjust semula kecantikan asli tu blhla cube ;P), ade baju wanita dan kanak2..yelah,kite ni org pompuan yg multitasking nih perlu ade mase utk diri sendiri utk mencantikkan diri luar & dlm kan? yg penting pilih produk yg elok,dijamin mcm dlm butik kak zie nih ;)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

sponsor ke3 ni pulak, 1st time saye msk blog die trus jatuh ati dgn CD Babyland printed yg ader,hargenye sgt2 berpatutan tau,insyaAllah ade rezki lebeh sket blhla order dgn lailati ni :) . selain dr CD, blog ni marketkan susu kambing HI GOAT yg byk khasiat, dan ubat slim melim yg plg glemer abad ini, JUS MATE 5, heheheh..saye ni bakal2 minum kot pas bersalin nnt,kotla blh jd testimoni diorg ;p

-------------------------------------------------------------------------------------------------
haaa..rasenye done sumer syarat2 yg umidanish tetapkan, yg lain2 terserah,ade rezeki alhamdulillah, klu x pon atleast org terhibur tgk gambo Umar mengunyah dgn penuh kesungguhan dan iltizam tu,heheheh..so, kwn2 yg lain yg rase nk join jomlerrrrrr...

6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Hahahhaha..takpe2..bukan mama Umar sorang yg gelak. acik tgk ni pon leh tergelak sorang2 ni haaaa..=D

Gud luck Umar Husayn!!..=p

[-suziey-] said...

good luck umarr..lawak n cute..abis jeremus 1 mulut..hahhaaa

mama_umar said...

lily - jd pom pom mama la kite dua ye lily,heheheh,zara join x?mehla memeriahkan contest

suziey - tq,heheh,dahle aku ni pemaleh ya amat nk join contest,compete plak dgn aqeel nih,seriau aku,kih3..gudluck to aqeel jugak,sgt comel dgn tepong gomak tuh hahaha

dbalkis said...

zety, Dhani pun pakai CD..ikat perut le aku 2 3 bulan asyik dok beli cd..now dah cukup stock dah le bertenang..good luck to umar..

UmiDAnisH said...

gudluck

mama_umar said...

dbalkis - wahh,tahniah dah cukup bekalan CD,aku,heheh,masih mengumpul sket2

umidanish - tq!yeay,all syarat done :)