Wednesday, November 25, 2009

Saye Akan Bercuti Panjang (>_<)

salam utk sumer yg sudi bacer ..
arini sure rmi yg xde kt opis,dah cuti dah..tp aku masih lg ade kt sini,setia menunggu parcel opis sbb ade kije sikittt je lagi nk setelkan..insyaAllah by pukul 2++ aku balik nk g UKM jap anta final asgmnt aku tuh..

dengan ini diumumkan bahawanya aku akan trus benti kije cuti pjg smpi bln 2 thn depan..nk rehat la dulu sblm delivery ni, edd aku 7/12/2009 nih, wallahualam tercepat or terlambat bersalinnya..cume yg mampu berdoa agar dimudahkan dan selamat nanti..

utk korg2 yg selama ni setia bace/komen/singgah blog aku, maceh byk2..don worry,insyaAllah selagi blh on9 kt umah,aku on9 utk berceloteh ape2 yg patut,sbb takut nnt jatuh saket plak klu aku x blh on9 nih,hahahaha..bersalin klu xde aral ape2 kt Azzahrah, Bangi ..pastu pantang kt umah mak kt kajang je..

pastu, nk minta maaf la kt korg kot2 spjg writing aku yg tahape2 ni ade yg termkn hati ke aper, xpernah pon nk sakiti sape2 ye..saye ni penyayang orgnye..hehehe..
oklah..esok2 ketemu lagiii..selamat raye aji & longg weekend!

11 comments:

lia said...

slmt bcuti panjang & update la kalau baby da keluar ;p

Diarihatiku1976 said...

selamat hari raya ye.. maaf kita... cuti panjang jgn lupa update story..

Nana said...

wah lama nye cuti..weh bagi no tipon ko klw aku g semenyih bole singgah jumpe ko kat kajang

dbalkis said...

selamat bercuti zety..semoga dipermudahkan semua urusan..teringat time ni last year aku pun tgh menghitung hari sambil terboyot2..

mama_umar said...

lia - of cos dear,akan ku hapdetkan..selagi belum kuor smpile dah kuor nnt,hehehe

ina- okey ina ;),slmt bercuti jugak

nana - haa,ni no aku 0193759220,free2 mehler ke kajang

balkis - tq dear,tuler selagi xsetel urusan mmg xsedap nk cuti,ni dah submit ape yg patut,legaaa

lily azliyana @ mama zara said...

huhu..nk cuti pjg dah ker..rindula ngan entry2 mama Umar ni nnti..=D..tk sbr nk tgu update ttg baby baru..hehe..

apepon,kami doakan semoga sume urusan kelahiran dipermudahkan k..=)

mama_umar said...

lily - hihi,ala..ade jugak ke yg rinduu..don worry,tgn kite ni mmg rajinn je updet ;)

Manjakusayang said...

Zety...dah nak dekat yer... Moga2 dipermudahkan masa bersalin nanti. Dan kedua1nya selamat dan sihat O...kat AzZahrah yer... Dr. Noraini ker? Bila sempat nanti update ler gambo baby yer... Rindu nak tengok baby baru lahir! hehehehe

mama_umar said...

kimm - tq for the doa's, doc fazlina insyaAllah..hehe,selagi zt blh updet blog ni zety updet ye,mmuah kt husna!

[-suziey-] said...

waa nk rest tunggu baby baru ke..amboih syiok la bercuti..jgn la cuti trus..curi masa sket update blog..ekekek:p
semoga semua akn berjln lncar..take care ok..

mama_umar said...

suziey - don worry,'penyakit' blogging susah nk ilang,hahaha,tq 4 ur wish