Sunday, November 22, 2009

HampiR selesai sumernye..

wekend yg lepas cube settle down few things yg perlu ade sblm cuti pjg..cume minggu ni masih menunggu :

1. cloth diapers - on d way lagiii
ordered from http://miela77shoppe.blogspot.com/


2. milk collector - dah sampai
3. nipple cream - dah sampai
ordered from http://www.enjoybreastfeed.com/


4. bengkung zap on - dah sampai
ordered from http://liana65.fotopages.com/?entry=858288

5. pilis & param - sherry dan mak tlg belikan sbb merata kedai jamu aku carik abis

6. baju2an dan neccessaties adek baby


-> botol nenen Umar pon selit sekali


yg lain2 all done..baju2 baby pon x bli byk,cukup la bertapa kt mothercare sabtu lepas,kebetulan tgh buat Y.E.S plak..(kebetulan ?? heheheh, bohongg..aku check kt sns laaaa)

minggu ni nk concerntrate buat writing & submit paper aku..ishk,pas submit malas nk pikir apedah,redha je la grade ape lecturer nk bagi..

17 comments:

mamazana said...

zety beli bengkung zap on katne? mama pun tgh survey gak ni...

lia said...

nasib sempat submit paper sblm bersalin...

nadnye said...

dah ready tu tinggal nak bersalin jea.. CD apa beli tu, share la sekali bengkung tu zap zap brand apa... tau tak dah berapa tahun menyusu milk collector xde lagi tapi bagus la taklah baju basah.. :>

mama_umar said...

mamazana - order online dengan alin,nnt zety letak link die, mcm best je bengkung tu,hehehe

lia - hehehe,hrp2 jgn ter pop out sblm jumaat ni,naye aku

nadye - heheh, ni pon baru nk test milk collector tu ;), yg CD tu order coolababy,nnt dah smpi brg2 zety amik pic

lily azliyana @ mama zara said...

chaiyok2 Zety..smoga cpt2 selesai sume k..

bestla tgk Zety ni. mcm lengkap jerk sume persediaan menyambut baby. nxt time ade rezki baby baru lehla rujuk2 kat zety kan..=p

liana said...

wah dah ready nak bercuti panjang nmpaknye...kat ner salae mothercare 2 ek ety..heheheh

zety said...

lily - thanx dear :),preparation kalini sebenanye sgt2 las menet dah,jgn ikut mcm saye ye,heheh,tmpt rujuk?hehehe,blh aje ;)

liana - all outlet dear, g ler buat 'terapi',hehehe

b.O.n.d.a said...

tunggu hari je lagi nih..mesti berdebar2 kan? semOga semuanya selamat ye =)

b.O.n.d.a said...

tunggu hari je lagi nih..mesti berdebar2 kan? semOga semuanya selamat ye =)

CHeeSYaNa said...

mothercare sale lepas baby Zarif kuar.. sian baby Zarif nak g shopping tp tak boleh...

mama_umar said...

heheheh,ade adiah bb zarif kt mothercare nih..tp peram dulula yee ;)

bonda- maceh, xbaper debor lagi nih,nk kasik siap asignment dulu baru debor,kih3

Nashays said...

percayalah..ko akan bersalin awal:D

mama_umar said...

yang penting ko blk dr labuan,anak sedare ko dah kuor,hahahaha,sile bwk adiah mahal2 ye

Nana said...

seme dah ready tgu bb je kuar bezz je bb kicik

mama_umar said...

nana - oh yeah..kene ready mental & fizikal,baru mlm td aku dpt air selusuh,heheeh

Afne said...

zet - baju adek baby byk kaelr pinky. yahoooooooo

mama_umar said...

afne - yehuuuuuuuuuu,heheh,insyaAllah