Tuesday, November 17, 2009

I'M THE WINNER OF MEDELA HARMONY PUMP!!

SYUKUR2 sgt alhamdulillah..ishk,xtau nk ckp ape nih..sebenanye mule2 nk ngadu naseb dgn kwn2 kt sini yg aku tlh di attack oleh diarhea aka chery berry sejak smlm, dah 2 ari dok menonggok kt umah nih..lesu giler2,mcm ilang tenaga sgt2 :( , dah g klinik seb baek x kene admit, doc dah nk scan baby aku takut air kurang ke ape,but alhamdulillah xde ape..so mkn ubat je dgn minum air garam..END OF SAD STORY..

yeay!!yebbedabeduu!! meh,masuk blog ni jap sambil aku nk citer http://mybreastpumpshop.blogspot.com/

citernye cenggini,lame dah aku exchange link dgn owner blog ni iaitu kak aja,atau lebih glemer org kenal die kt forum susuibu as ajasu, giveaway die buat ni lame terperam dah due to kesihatan die yg tgh preggie jugak nih, kesian kak aja,aku phm bebenor..then die dah buat come back dgn meng'announce' winners giveaway die,aku pon naik terbelalak mate tgk2 ade gak rezki aku nk menang salah 1 gift die iaitu Bumble Bee Bottle 8 pcs utk simpan bakal ebm aku :D

buktinyaa..


http://fallenlisa.blogspot.com/ -GIFT SENT
http://mypreciousever.blogspot.com/ -GIFT SENT
http://mamadils.blogspot.com/
http://nmirah.blogspot.com/ -GIFT SENT
http://zarihanif.blogspot.com/
http://mummyameer.blogspot.com/
http://superzetymarlia.blogspot.com/-GIFT SENT

* copy dari her blog

aku punyelah heppy mengalahkan blogger yg menang Medela Swing tuh (aiyoyo sgt jeles dgn itu winner,dah rezeki die kan..) sbbnye mmgla aku tgh mensurvey2 botol2 nk simpan ebm aku nih,mmg nk carik yg free bpa & rege berpatutan..

sekali,bace punye bace,ade lagi 1 adiah yg die nk open pd individu yg reply & comment kt blog die tuh,adiahnye..Medela Harmony utk 2 org winners ..aku pon dgn tamak halobanye dokla mereply kt blog die wpon aku tau aku adalah org yg ke 7 kot mengkomen..xkesahla..try aje..

sekali..
Winners for medela Harmony breastpump - I AM opening this prizes to 2 mommies who has NO pumps, currently pregnant and the fastest to reply to this posting. [with proven that you are pregnant ;)]



http://superzetymarlia.blogspot.com/ - GIFT SENT

http://airis-arissa.blogspot.com/ - GIFT SENT

* copy from her blog

alhamdulillah,eppy gilerrr aku!!! rezeki anak le nih...tgh dok rase2 xlarat aku kt umah ni trus cergas,sehat dan pintar,hahahaha..klulah blh jmpe live dgn kak aja ni lame dah aku pelok cium die nih..heheh, kak aja..saye doakan semoga bsnes BP dan niat baik akak tlg ibu2 BF nih semakin diberkatiNya dan dimurahkan lg rezeki akak sekeluarga,aminn :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------

parcel dah smpi kt opis,rase nk terbang je skg g sane,heheheh...

* update arini khamis 19.11.09,sampai opis je peluk kotak dulu :D



bukak parcel..tadaaaa..




23 comments:

mama tisya said...

tahniah la wei..dh ler dpt bottol dpt pam lg..mmg rezeki bb...dlm ratusan gk ko save utk pam tu..so skarng ko dh ada 2 pam 1 avent 1 medela kn...hrp2 kali ni ko leh fully bf lg lama dr umar dlu..caiyok..caiyok...

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

beshnye..saya jeles!huhu..memang rezeki baby..bagi semangat untuk akak full BF..ain nak freestyle tu...

Nashays said...

hahhaha..aku tumpang hepi utk ko...beso zety parcel nyer...(ayat kasik ko lg x sabar nak tgk bukak parcel tu...:))

mama_umar said...

eryn- tulah,syukur & unexpected sgt,aku mmg xde pam avent ke,medela,S3 ke lagi..mase umar aku pki pureen tu je :(,x pandai sgt mase tu,insyaAllah kalini berazam sket nk bf lamer ;)

mama_umar said...

ain - yup dear,kasik smgt!! xjdler nk amik S3 tu,heheheh,freestyle tu mmg idaman ler..

shar - rase nk g opis skg!!hahahaha

[-suziey-] said...

tahniah2...waaaa best giler.mmg rejeki baby la..huhu..mase peknen aQeel dulu beli medela pump ni 400++...adeiii..bestnye kalu dpt pree..congrates2..pasni bf dgn jayanya ok :D

Nana said...

wah beznye jelez

dbalkis said...

wei cik kak, congrats...aku nyesal malas nak join contest ajasu tu..ye la malu sbnarnya nak masuk contest lepas senyap menyepi lepas aku beli pump dari dia..bz sangat time tu..tapi dia mmg seorang yg baik,lemah lembut tapi cukup kuat semangat:-)next time aku pun nak jadi rajin join contest mcm ko le..

neway berbaloi invest beli pump demi yang terbaik utk bb..lagi berbaloi kalau dapat free..tc

MaMa ZuRa said...

tahniahhhh...best la dpt pam..mmg memerlukan utk bf nanti kan..

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

zety.. well done dear!
rejeki tu..
awak kena diarhea yer..
u taw, kat ganu ni tgh merebak taun..
kilang ais byk yg kena stop operasi 4 a while.. takoot..
i tiap2 ari bekal air masak dr umah..
prevention is better than cure, rite..

b.O.n.d.a said...

wah bestnyeeee =)
tahniah! tahniah!
murah rezeki baby =)

nzh1979 said...

yang oii..congratsssss sgt.. akak pon slalu tgk blog aja..ehehe
pam yg ko dpt percuma itew sebijik sejibun cam akak pakai skang ni.. alhamdullillah ngan pam manual tu..arissa masih lagi fully bf utk 3bulan..dan stok lam esbok pon dah cecah 50botol (4oz each) ehehe

takpe..kalini pas deliver je..kalo ko rasa2 cam ada masalah bleh je smsmes @ call akak ehehe..tak pon puan aja tu lagi expert..ehehe

botol tu mmg penting..akak wat rotate tiap hari pon pakai 9botol..ehehehe ;)

good luck yek yang!!!

lily azliyana @ mama zara said...

Zety..beshnyer dpt hadiah..dpt breast pump free..then 8pcs bottle lagi. mmg rezki murah sungguh..=D..mahal kan barang2 tuh..

smoga sume brg2 tu akan digunakan dgn jayanye ok..tetibe tk sbr nk tgu bby zety kuar..heheheh..

Manjakusayang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Manjakusayang said...

tahniah..tahniah... Rezeki baby ler tu! Petanda rezeki baby utk fully BF tu! :)

Manjakusayang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Manjakusayang said...

Zety cayang...tolong delete komen ku yang banyak2 tu yer... Tenet kat opis nie cam chipsmore!

Anonymous said...

cepat amik hadiahnyer ade kat opis nih...kalau lambat nanti hadiah tu akak punyer... i pun takde brest pump..main hands pump jer...he..he..tahniah mama umar

mama_umar said...

suziey - tuler,mule2 mmg nk bli yg letrik tu mmg 400+,tp rejeki dpt yg manual ni dh syukur sgt dah :)

nana - heheh,nnt2 turn rezeki ko lak mng contest ye..

balkis - ko pon beli dr die eh?tulah,suke bc blog die,blh bygkan orgnye camne..yup,invest utk kebaikan anak berbaloi2 :)

mama zura - tengkiu dear, yer saye amat memerlukannye ;)

ummi alya - tq!tgh musim taun?mntk dijauhkan wabak bahaye tu dr kuarge awak ye, takecare

bonda - oh yeah,maceh!!eh,sblm saye cuti banak nih bilenye nk ngedate?hehe

kakzam - ahkak!!mmg org pertama yg saye terbyg ialah akak!sbb pasni blhla sharing2 dgn akak,blhla akak ajar sayekan..tabik la 50 botol ebm tuh,uishh..rase nk pam skg!ekekeke

lily - tulah,syukur sgt,mmg dlm list to buy bende2 tuh,nk bli mmg mcm kene invest sketla hehe,tp terbaik utk anak xper..tgu ye bb kite kuor,kite lg xsabar,heheh

kimm - tuler,awat terkomen byk kali?hihi,tengkiu2,yer,1 BIG sign supaye berigt bagi susu berkhasiat utk my baby :)

kak amnah - heheheh,dtg2 je opis ni trus peluk dulu kotak adiah nih,hands pump lg power ye x?

lia said...

rezeki baby la.... berbaloi2 dpt harmony tu sbb da best pump ever bagi aku ;p

nadnye said...

nie baru betul2 rezeki ... untuk anak sekali.. bestnyaaaa tahniah

mama_umar said...

lia - tengkiu,ye ke weh?blhla ajar aku pasni camne nk gune dgn penuh dedikasi dan berkesan,hehehe

nadye - tengkiu dear,yup rezeki anak :)

Anonymous said...

girls [url=http://pornushi.ru/english-version/hd-porn/site-487.htm]how to make a popsicle stick fingerboard[/url]