Sunday, November 15, 2009

Best Wishes for this lady :)


soo hooot la this monday morning, ade kejadian amukan just now, duduk je kt kusi nih,trus dgr all those spanky words berterbangan di udara, hmm..quite scary,seb baek meja aku ni dok tercerukkk skali ..tp buat ape nk takut sbb aku xde salah apepon, tp kesian jugakla kt tinge aku,tinge anak aku dlm perut nih dan tinge2 lain yg innocent..hrp amukan tu xberpanjangan :)
dahla,xmo citer bende amukan ni lame2, bkn ni niat aku nk menulis pagi senin yg indah nih..byk lg citer lain yg bestt..ni citer selingan je,updet ala2 berita terkini,heheheh
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

alkesahnye aku dah nk abis sem 2 dah kt ukm nih,ya Allah cepatnyee..pastu jap g ukm cuti dan bln 12 ni jugak naik sem 3 ..maknenye mase tu g klas dlm berpantang?pki stokin? pki bengkung zap on? (heh,nk yg zap on aje ;p) , rasenye xperlu risau bende tu,aku bkn amik klas bertukang pon,dtg dok atas kusi diam2 aje,dengar, tido, borak2,take note . result peksa pon akan kuar akhir bln 12 ni sblm sem baru start,dan aku hrp aku xkan mengalami meroyan kemurungan postnatal dek result yg xtaula ape hasil kalini..atas kesempatan nih, nk mntk la kwn2 sumer doakan agar result aku nnt baik2 aje..wish me luck k ;)

smlm ade kenduri marhaban utk anak cousin kami yg baru lahir aritu, dah tau name dah,Harith Irfan bin Tarmizi..haih..aku ni dah dok terbyg dah nk wat qeqah anak aku plak nih..nk buat style erra fazira xdapekla ..cume skg ni aku dok bygkan..based tema is putih suci dan hanya sikit je kaler pink, buleh?? eh,hello puan zety,kasik kuar dulu itu baby dgn selamatnye occay!!

aaa,memandangkan esok & rabu ni aku monteng cuti, nk share sketla amende nye aku nk wat :

1. Online shopping, dah order,tgal bayor..apekah bende2 itu?

-> sikit2 lame jd rajin ye

-> nk tampung susu yg terkuor time stim2 memBF atau time mengepam nnt

haa..cloth diaper dgn milk collector nih, yg lain2 xyah letak gambo sbb dr dulu lagi dah war2kan 1 donia nih aku nk bli ape, cume yg ni tambahan dr list aritu, nnt dah terkumpul,cukup rete karun aku snap 1 whole pic!

lalalalalalaaaaaaaaa.......

8 comments:

kyairulniza said...

hahahah...good luck untuk segala-galanya...due bulan baper? confirm tuan puteri ker?

nadnye said...

good luck nampak preparation semua dah okay cuma tinggal nak beranak jea tu..mesti excited campur gementar tapi sentiasa relax insyallah semua okay.. (bila perut dah besar mesti tertanya bila la nak kuar)

CHeeSYaNa said...

U r not alone, dear! FYI, aku dah lama fikir dah apa nak bagi as door gift time kenduri aqiqah anak aku yg lusa baru nak kuar nie.. ahahahha.. aci ker?

mama_umar said...

k.kown - tengkiu kakakku sayang,due nye masuk bln 12 nih haaa..xlame lagiii,insyaAllah puteri :)

nadye - ok sis,tq,bab preparation mmg sonok,smpi masenye kang,Allah jela yg tauu..hehehe

dayana - heheh,ko mmg patut pikir skg weh,dah nk kuor tu,tema?kaler blue?baby blue?sky blue?hehehe

[-suziey-] said...

erkkk dh bersalin ke blm ni..oooo nnti naik sem dlm pantang ye..harusla paaki sume bende tu..kena jg diri..hehe,..dhla dlm kuliah econ sejuk .nti kan kembung plak..ekek:p
smga result mu cmeerlang:) caiyok2:p

mummy aryan syamil said...

kekeke...semangat mama umar neh..bagus2 :) chaiyok2 yangg:P

mama_umar said...

suziey - tuler,kene bwk sweater ni bagai hah,heheheh,tq 4 ur wishes,hope yours flying colors too ;p

shiera - maceh yang..rajin2le updet blog wehh

Anonymous said...

It isn't hard at all to start making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo tools[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or misunderstood ways to generate an income online.