Monday, November 9, 2009

KuliT BarU, Anak SedaRe Baru, mOOd Baru..

sumer berbau baruu..sukekan cium bende2 baru nih,barang ke,baju ke,baby ke,bau2 baru diorg tu mmg best..kdg x basuh pon baju baru baby nih heheh..

semalam,ade 2 perkara baru terjadi, 1st,aku tuka layout blog nih,lepas tgk blog kwn aku iaitu cban aka abah aisha dan kwn2 blogger lain, aku rase it is time utk aku make over sket blog aku nih, mmg diperakui lepas je tuka wajah mood pon jd better,rase ceriaaa je nk menulis,wpon aku syok sendiri xbaper rajin nk menulis but atleast,kwn2 yg rajin singgah pon mungkin blh bertukar mood menjadi gembira lepas tgk design baru nih,hahahaha,ye ke? sukelah dgn design ni sbb words die, mother is like button , they hold everything together.. pastu ade gamba famili dgn anak 3 org anak..heh, 3 org aje? mane cukupppp,nnt pandai2la aku edit ;p

perkara kedua, our cousin iaitu Gg dan Eleen dah selamat dapat baby boy mlm td,alhamdulillah..selamat dahh..so, smlm kitorg p visit kt azzahrah, best btol perasaan bile tgk baby nih..tibe2 aku pon rase ilang saket tgk baby tuh,heheh psiko, sbb mule2 dlm kol 10 pagi tu Gg dah msg kitorg,eleen dah msk labor room,pastu kitorg tgu smpi ke maghrib senyappp je xde berite,pastu baru dpt tau yg terpakse ceaser sbb baby agak besar dan susah cari jalan keluar, hmm..aku fhm sgtlah camne rasenye tuh..dahla rase saket contraction,then kene ceaser ,xpelah..selamat sumer dah..lgpon gynae yg rawat eleen is my doc fazlina (cewaahh..'my' tuh..) , akula yg suggest kt eleen,riso gak aku klu expectation die kureng nnt..heheh,but so far she's heppy la dah lepas azab sumer..

k lah, aku pon dah msk 36weeks nih,besfren aku iaitu cik toilet slalu memanggil2 xkire waktu,rase klu ade org jual tandas mobile tuh mmg aku nk beli..hmmm..tumpang lalu ye..nk jumpe 'kwn' jap

8 comments:

mama tisya said...

hah ceria wei umh baru...ko nk berblog pn sure bertambah2 ceria kn...

mama tisya said...

hah lupa nk ckp..nk komen pn senang dh tk mcm dlu:-p

lia said...

kah3.... lawak la.... sama aku dulu, 'kawan karib' dgn toilet.. rupanyer rambut mamat Amsyar tu lebat sungguh, dat y nk terkucil jer he3...

[-suziey-] said...

waaa layout baru..nicee...hehe..
lawak la plak..ade ke jual mobile toilet..ekekek:p hmmm dh 36weeks yek...

Liana said...

wa...bestnya..rumah baru... cantik ler... ni yang jeles nie... Kimm tak tukar2 wajah pun! huhuhu....

Kejap jer kan dah 36w. Masa nie lah rasa cam nak jer dok kat toilet kan...hehehe... HArap2 ada ler mobile toilet tu yer...hahahaha

mama_umar said...

eryn - tuler,asik tgk cat baru umah org je,heheh,sesekali tuko mmg best ;p

lia - hahaha,awat?rambut amsyar geletek pundi kencing ko ye,ekekekek,rambut Umar dulu halus ajeee

suziey - heheh,ni pon gara2 tgk blog suzi tuka kaler le ni terpengaruh gak,klu ade toilet tu lame dah aku order

liana - kimm,try tuko layout,manela tau makin rajin berceloteh psl husna,heheh

lily azliyana @ mama zara said...

huu..btol3x..layout baru ni mmg sgt cumei n ceria. skali skala mmg kena tukar2 layout/background blog ni. kite yg menulis ni leh tmbah mood..yg nak membaca pon hati senang..hehehe..

mama_umar said...

lily - macehh..heheh..sejukk ati tau org len pon senangg ati tgk cat baru nih,heheheeh