Tuesday, June 4, 2013

Terima Kasehh kande dindeee

salaam =)






tengkiu kande dindee atas ucapan2/doa2/kata2 smgt yg diberikann..(bygkan kite pelok rmi2,hihi)
miscarriage kalini yg ke2 kalinye utk diri ini..
2007 - Umar
2008 - miscarriage 9weeks :(
2009- Maryam
2013- mc again :(

dgn izinNya, aku okay,positif & rase semangat semula dah..alhamdulillah =)

cuti mc seminggu nih sebenanye bykkk bende nk kene buat, hehehe, semulajadi bz ;p..
barang2 customers heels & tux yg 4th batch pon selamat sampai..orders utk Coklat IQ pon sentiasa masuk..syukur2..atleast blh distract kan ..
tengkiu jugak kt kwn2 opis yg terpakserela replace kelas2 aku time aku mc nih..huhu..inshaaAllah keje2 opis lain try to setel satu2 dgn baik..and lg best, this weekend , aku akan bwk/iring pasukan swimming masuk competition inter-U kat INTI , Nilai!! waduh2..smgt kesukanan aku ni dhlah mmg kuat..hehehe,ade jugak yg aku terjun tiruk kang ;p..cume kene berjage2lah..jgn aku over sgt hendakknye..

ok kande dinde..nnt aku merayau2 kt blog masing2 ye..mmuaahx!!

16 comments:

lia said...

Alhmdlh.... stay +ve yer dear....

AyuArjuna BiGoshh said...

take care zeti

IntaNBerliaN said...

zt MC yer.. sorry baru tau.. moga ada rezeki zt lg pasni..

~ana~ said...

take care zet

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah
Hantar sket aura +ve tu.. :)
Take care dear!

AdanyaKauUntukku said...

mama zety mmg kuat...

LYAfrina said...

alhamdulillah..terus muhasabah diri ye...

mummy_ayu said...

take care dear..jgn lasak sgt....emmm..tak lama lagi lekat balik la tu..insyaallah!!

watyz said...

take care. jgn lasak2 sangat yer... :)

ieda immi said...

alhamdulillahh
rehgat cukup2 ye dik !;)

masz14 said...

kun fayakun.. dont be sad. i pun 2 kali jadi mcm ni masa kat apiit dlu. sebijik. 5 hari lepas positive upt ada bleeding. couple of days b4 bleeding tu penat yang amat. its ok. that means it is not the time yet. but when the time comes, nothing can stop it from happening. i baru nak post kat fb kata Qisti tu miracle baby. dia dtg waktu kitorg tgh susah n sempit kat sini tapi lepas dia keluar je terus hidup berubah. I doa the same thing will happen for you. Be strong Zety!

mama_umar_maryam said...

mas..i miss u t__t..btol..i trus terigt kt u..hugs Qisti for me..& Umar jugak ;)

mama_umar_maryam said...

thanks sumer!!

Sidratul Muntaha said...

aku baru tahu jah
sorry ye..
hopefully ko dah fully recover
aku plak baru baik sakit2..
*stress. dehydrate..sembelit.asthma..

Lily@MamaZaraZareef said...

oh..dah kali kedua ye..be strong k..hope tak lame lagi bakal 'sangkut' lagi dn selamat smpai melahirkan..insyaAllah..nway, happy tgk kawan2 yg berbiz nih..nmpak masing2 makin maju..hope dpt contohi korang one sweet day nanti..=)

ddfirdaus said...

Tcare Zety..Insyaallah masih muda ada rezki nti adik Maryam