Wednesday, June 19, 2013

Bekalan makanan dan packaging baru coklat IQ

salam =)

ada 2 citer; 1 citer same dgn NadmamaZN ..hik3

1) bekalan makanan diterima dari company Leggo's dan santan KARA sempena share resepi masak udang galah sambal nyonya puree kat entry ni http://superzetymarlia.blogspot.com/2013/06/resepi-udang-galah-masak-sambal-nyonya.html

alhamdulillah, dah try jem stroberi tu..sedap! santan kotak KARA tu siap bagi kt inlaws, sardin pon bagi sket kt org yg memerlukan ;) ..resepi tu, klu terpilih dpt masuk majalah Jelita edisi ramadhan katenyee..hehehe, mmg aku xberhrp lgsg lah..dpt gift camni pon ok sgt dah..


citer ke 2, smlm punye pjg citer psl coklat IQ (sebenanye aku blh taip pjg lagi,hahaha) , arini smpi stok baru ..alhamdulillah..kalini packaging baru..smart sungguh! 

smlm jmpe salah seorang customer coklat IQ..familiar x muka sis nih? hehehe..dulu die blogger tegar jgk..same2 dok Bangi barulah berpeluang bersua muke smlm..borak mcm dh kenal lama..she's a doctor tp skg dah WAHM ..wahhh..manyak syiok wooo..skg die bsnes produk 3Cixtyplus & produk kesihatan yg lain termasuklah bedak sejuk tanaka..hihihi...so,aku order tanaka dgn dia, sis Hanie order coklat IQ dgn aku..inshaaAllah, sesama berniaga sesama kita support each other! dan inshaaAllah jika ada rezeki..soooon sis Hanie akan bergelar DEALER coklat IQ under stokis Bangi \:D/ ..sape2 nk contact sis Hanie blhla ke fb dia https://www.facebook.com/hanie.abdullah.5
 p/s: kalau ada kande dinde yg berminat nk tmbh income, nk jd dealer coklat IQ under aku ker (ohh don't worry, ni bkn MLM ye ;p) blhla pm kt fb atau whatsapp ye :)

6 comments:

mama tisya said...

pasni ko leh jd adik beradik nora danis la..hehehe...muka ko ngan hanie mcm adikberadik

Nurzakiah Hanum said...

bagus22

anak Wan Salleh said...

wakaka.. berape banyak daaa online product u ni.. bukak kedai jom :p

Nad MamaZN said...

Tu la.. Dpt stok, jimat berbelanja di bulan puasa hehehe

Wah! Smart la packaging baru!

Nnt stok dh abes kite order lagi ye hihi

~ana~ said...

lg cun la lepas pakai bedak tanaka ni...hehehe

watyz said...

chaiyok! chaiyok! moga berjaya.. :)