Monday, June 24, 2013

Burger BAKAR paling sedap pernah aku rase kot

salam =)

pada yg ganti pose tu mintak mahap ye..(termasukle diri sendiri ;p) ..food testing Bogo (burger dlm bahsa nogori) Bakar Kambing Roti Arang ..subhanAllah, xterkate sedapnye t____t ..wpon rupenye ehem2..(jgn ckp buruk, xelok ckp mknn buruk tauu) dan kaler roti tu hitam manis kelabu sket..(don't worry, rase roti tu mcm roti biasa , malah lebih sedap dari yg biasa!) ..kambingnya xbau..lebih sedap dari kambing golek! ..masuk mulot mmg penohhh..xbley berckp dah mase makan, hehehe..

selain dari kambing, burger bakar daging, ayam nye pon sedaaapp!! (jgn marah ye klu aku ckp lbh sedap dari brand2 femes RBB atau Abang B**n ) ni mengikut tekak kami..lain tekak , lainlah deria rase ye tak ;)



inshaaAllah..jika tiada aral & dimurahkan rezeki..mr apai & the gang nk tmbhkan 1 lg cabang perniagaan diorg iaitu dalam f&b..sudah maklum bahawa ade name2 hebat dlm arena burger bakar ni..kami hanya ingin cuba masuk market..doakan mr apaiku kande dinde..resam orang kerja sendiri beginilah..kene slalu cari peluang utk cari rezekiNya yg amat luas nih..kalau ada apa2 news akan ku kabar2kan..inshaaAllah yg dekat dgn area Bangi blhlah singgah...

bila tu?? nanti klu dh nk bukak,aku kabarkan..doakan, doakan kami ye..stall kecil2an je dulu ;)

12 comments:

~ana~ said...

menarik nmpak..

lain dr yg lain roti nya tuh...

zety said...

mmg lain ana..dan amat xdisangke rasenye amat sedapp sekali ;)

mama tisya said...

aku pernah tgk org up gmbr color roti itam ni tp tu la tk pernh try rsnye camner...wah apai kembangkn bisnes mcm bini die gk..good luck

Nad MamaZN said...

Harus try..!
Cepat2 khabarkan nnt ;)

Nana Aris said...

yeay! tak sabar nak try

Lily@MamaZaraZareef said...

Unik beger ni roti dia nampak lain..laki bini kencang berbisnes..alhamdulillah..:-)

LYAfrina said...

y 1st tu..mmg burger bakar sungguh2 la..smpai roti pon kelabu..

Nia said...

Hehe, ape yg berlaku kepada roti itu?!!

watyz said...

oh tidak!! nmpk sedap nyer!!!

any said...
This comment has been removed by the author.
any said...
This comment has been removed by the author.
Afne said...

amboi bisnes makin masyuk nmpk.... klu dkt teringin aku nk mencuba :)