Sunday, June 9, 2013

Cuti cuti Penang yang macam tak disengajakan

salaam =)

gedik kan tajukk ;p

nk share citer bykk..tapii..masa x mengijinkan plak..kite share gambar 1st day dulu..explanation when needed, boleh? hehehe ;P 

cuti yg singkat dan padat..actually i am on MC for a week+ , esok (selasa) g check up dgn gynae utk double cek pastikan darah sumer dah clear..then,ari rabu ni baru naik opis semula..so cuti2 Penang ni ada bbrp sebab..wedding,berubat,menenangkankan,berehat,quality time with kids dan mcm2 lagi..alhamdulillah,this time punye cuti2 aku rs antara yg terbest ..maybe sebab baru lepas diuji sikit dgn bbrp perkara,we have another family joining and banjer kitorg hik3 ;)

bertolak khamis petang, trus ke Sg Petani utk dinner dgn family angkat apai :D ..dah citer kat last n3 kan? malam stay kt Vistana (amik apartment 2 rooms) sambil tgu bil/sil sampai..xsaba nk gomol si zara bambam (anak bil)








next entry inshaaAllah citer pasal stay kami 2 kuarge kat Hard Rock Hotel yg superduperbest tu ya \:D/ kasik sneak peak sket ;)




8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

~ana~ said...

yg part kat HRC tu yg x sabo nak tunggu tuh....:)

tenku butang said...

nestnya.. bercuti ke?

lia said...

penang = makan puas2.... cer komen, btol ke dak, zety he3

Gieyana said...

Aq suka tul tgk room fkt hard rock tu beb..x da rezeki nk jnpa uols..:)

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
aku suke pool dia..
lps ni pun mcm nak try jugaklah

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnye pi penang..dok hard rock hotel lagi..kitorng aritu curi2 jenjalan kat beach hard rock jek..nk stay sana tk mampu..hahahahaa..

Lily@MamaZaraZareef said...

opsss..tertinggal nk komen..swimming pool die nmpak beshnyeeee!!! mesra kanak2...^_^