Monday, June 17, 2013

My Beauty Regime kuikuikui

salam =)

;p takde ape beauty regime lah haii..desperately nk cari moisturiser aku yg dah abis tu..siap korek2 lg sakibaki krim dlm bekas tu..huhu..sian..lame x g shopping complex ;p

aku pki loreal revitalift sblm ni..sbb kunun2nye nk halang proses penuaan berlaku dgn cepat..hahaha
mase g jln2 klcc ahad lepas, saje2 lalu kt Biotherm..sebab lalu2 kt booth lain duit xcukup.hahaha

pastu tnye2 harga..try tu sikit ni sikit..last2 amik yg trial set dulu..klu2 ok, mmg beli botol besar trus pasni..sebenanya ade 2 sebab aku beli trial set ni ;

1. sebab beg compact tu lawa & sesuai nk bwk travel
2. sebab mate aku skg ni pantang nmpk kaler green mint..kaler beg tu lawa!!

tahpapekan..bknnye sebab produk tu bagus ke ape..tp aku yakinlah sbb set ni utk combination skin..pastu die utk hydration je sbb ade part2 kt muke aku keringg..thats y aku berani je beli..and dah ari ke 2 aku pakai nih mmg lembut je kt muke hah..lembapan gituu..ohye..trial set ni RM40 je termasuk beg lawa tu ye..garuk2 mate aku..biar betul..sbb klu bli yg botol 50ml tu je dh agak pricey..hmm,rembatt..jgn xrembattt

ckp psl kaler green mint nih, apelagi ..terorder lah shawl kt Purdy Petals ni lagiii..tp x lwn bff aku yg ade almost 60 shawls purdy petals!! aku yg introduce kt die ni pon xsmpi 10 elai lagi haa..amik gmbr ni dari fb Purdy Petals..ade antara kaler2 kt bwh tu aku rembat..hehehe..klu kande dinde nk sopping shawl kt situ silakann..1 shawl plain tu RM30, good kualiti..senang bentuk..elok terletak je..(wahh kemain promo) ..ok, happy tuesday sumer!


13 comments:

Nad MamaZN said...

sbb zt, kite terjebak jugak beli shawl purdy petals ni
nak beli 3, tp yg available 1 jek , huhu!
cepat abes cam pisang goreng panas!
jadikla nak merasa pakai, haha!
pasni kalu puas hati bleh beli lagi, hehe...

AyuArjuna BiGoshh said...

kaler die mmg chantek2 :)

~ana~ said...

salah satu azam aku abis belajar ni, ingat nak fokus kat penjagaan muka balik...since belajar, mmg x terurus dah muka aku...cam hape je....konon je la kan belajar bagai nak rak.......padahal, ambik master je pun...hahahaha...

lia said...

aku ada pencuci muka ja ekekekkeeee

Nana said...

aku langsung xpakai apa hahaha dasar pemalas jaga muka

MRS. K said...

aku tempek bedak je kat pipi huhuh.

Sidratul Muntaha said...

aku tingin jugak nak nepek benda2 kat muka
bgi seri sikit
tpi itulah..
jaman bila nak membelinya
bedak aku aritu bedak compact la..
dak ara pecahkan
huhuuh
sedih
*ijo mmg cantik weih.nak2 yg lembut2

ieda immi said...

akk pakai yg herbalife sahja ..
puas hati ;)

CHeeSYaNa said...

zaman mmu aku pakai bioterm.. mmg OK.. tp bile dah keje, tak mampu plaks.. boleh??? heheheh..
ko biar betul RM40???

watyz said...

byk nye shawl dia.. nanti nak terjah la sana.. :)

Syida said...

penjagaan muka?
makan 3cixty plus confirm jadi cantik!!

Zda Mishakami said...

Dear...purdu petal shawl tu jrg x?

Zda Mishakami said...

Jrg x?