Sunday, June 23, 2013

Sekolah kensel kelas kensel dek jerebu

salam =)

sabtu ahad kuarantin kt umah..ptg sabtu cume pas brg customer heels & tux & singgah umah inlaws yg dkt2.

ahad jerebu lg teruk kan..sidai kain pon btol2 dpn grill umah je,seb bek xbau asap sgt..anak2 dah geletik2 nk g swimming ..sian..korg main jelah apa2 yg patut kt dlm umh ye

mule2 diorg men masak2..


aku pon boring2 jgk, last2 try instavideo tu.hehehe, rakam Umar tgh main akuarium dan haiwan2 laut yg die buat gune playdoh..

 


pastu tau berita sekolah kt Selangor & KL cuti isnin..cikgu & ustazah Umar pon msg..legaaa bacenye..sedangkan org besar pon xtahan dgn jerebu nih..apetahlg budak2...lagi best uni aku pon kenselkan sume kelas on Monday..budak2 horeyy, lecturers yabbedabeduuu...bkn ape..kesihatan tu lbh penting kan ;) ..oklah, nk carik mask ktne ye..byk kedai abis haa..jg diri kande dinde..minum air byk2..doa pdNya semoga hujan turun & jerebu cpt ilang

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bahaya untuk kesihatan

Nad MamaZN said...

Take care zt n famili!
Dok dlm umah pun dh berbau asap dah ni
Pedih mata dibuatnya

lia said...

ceria nyer bilik budak2 tu, Zety....

~ana~ said...

aku jemur baju kat luar bau asap...huh..tension betul...

watyz said...

kena kebas2 kan baju sbb berabuk kan.. sebu idung aku nak sedut napas pon takut sbb nmpk abuk2 terbang...

Sumijelly Sumi said...

sumer kansel....

tapi tu la.. akan ada sekolah ganti tak esok2 nanti??

Sumijelly.com