Sunday, June 16, 2013

Bonding time dengan bff and families

salam =)

Weekend yg best sbb bffs/families banjer makan.kih3, amboiii..ada value lain sebenanye yg lbh best dr dibanjer mkn tu..bonding time with beautiful ppls in our life :D

 Sabtu- meet up dgn bffs pastu off to satay parteyy dgn 5 families..(gmbr party sate xamik sbb smpi pon dh lmbt,hehe)

kene add gmbr dayana & family sbb nnt die nangis tgk gmbr kitorg w/out her..heheh


Ahad - bekerjasama dgn wiken helper bersihkan umah ~ yer, aku xkan dok diamm je, aku jd 2nd helper pd bibik tu sambil monitor die ;p ..msk lunch pon simple. mmg pelik gak aku masak kalini, combination yg tahpape tapiii..sodap yo. bubur nasi (ikut resepi Nad mamaZN ;p) , ikan pari bakar dgn sambal , telur hancur & sambal kicap perah limau..
 
pastu early dinner dgn bil/fil..clbrt papa's day kt klcc ..suke tgk papa senyum sonok kuar dgn anak2 n cucu2..bertmbh lebar senyum bile dpt baju baruuu ;)

nothing else to wish for, alhamdulillah !

asam pedas kepala ikan merah terbaik madam kwan's



7 comments:

Nad MamaZN said...

Haha! Tersedak makan cekelat iq bila tgk ada nama kite hehe..

lia said...

yg penting gmbr Mryam comey ada... aku suda suka he3

~ana~ said...

aku ingat asam pedas tu ko masak...:)

skrg ni tgk IG pun kejap2 je...tu pun tgk gambo je..x bc komen....tesis punya pasal, mmg hidup ku kelam kelibut...huhuhu...

CHeeSYaNa said...

nasib baik ada paste gambar aku.. kalau tak merajuk :p

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan special price untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Sidratul Muntaha said...

madam kwan ni dia punya asam pedas mmg sedap
aku pnh mkn kat setiawangsa
jusco la
mkn yg ikan merah punya
pergh..
menjuih2 mulut kepedasan
*aku kan tak thn pedas

watyz said...

seronok nya idop dikelilingi family kan.. :)