Tuesday, April 30, 2013

Free goodies dan dapat invitation dari Disney Junior

salam =)

sudah terlalu lame rasenye aku mendambakan public holiday ni.hahaha.slmt ari pekerja kande dinde. xkirelah ape pekerjaan anda hatta surirumah pon, anda berhak meraikannye ;) .wpon hakikatnye cuti dok kt umah basuh kain 2 bakul jugak.hik3.

lately bz  sketlah dgn keje2 hakiki & keje2 sampingan tp menyeronokkan..mcm2 plak dtg kalini..anggap jelah yg dtg tu peluang/cabaran yg perlu aku sahut..pewwitt ;) ..dlm2 bz tu ade jugak bende2 free dtg bergolek2 dpn aku..alhamdulillah, syukur2..antaranya dpt invitation dari Disney Junior (event yg aku slalu pegi tu) for the Disney's Sofia the First movie screening kt The Gardens on 11/5/13 nnt..separa melompat jugaklah time dpt invi ni sbb dh terbyg2 nnt tgk movie same2 4 beranak kami nih..rasenye ade bbrp kwn2 blogger pon dpt invi nih..jmpt kt sane nnt inshaa Allah!


 pastu dpt parcel last 2 days dari abbott (susu bdk2 nih) ..dptle 2 dvd pororo ni ha dgn susu gain plus (utk 1-3y) ..laaa..sapo nk minum susu 1-3y ni kan..bdk2 ni minum susu gain kid (4y ke atas)..last2 nk bagi kt adek sepupu apai yg umo 1 thn lbh tu nnt..hehehe..cukuplah 8x bancuh ;)



oklah..slmt cuti 1 hari kande dinde :D

8 comments:

IntaNBerliaN said...

sy pun ada dpt invitation tu... tp xdpt nk g sbb duk jauh...hihii

*zt, sbnarnya kan, nk tau gak, dr mana dorg dpt emel ek.. sy duk pk dr sy dpt offer psl kleenex tu lagi.. duk heran, mana dorang dpt...

Afne said...

slmt hari pekerja & slmt bercuti :)

Nana said...

bestnye dpt invitation
camen leh dapat ek

SuperHiro said...
This comment has been removed by the author.
AdanyaKauUntukku said...

awak pun dapt gak yek..so benda ni betollah ye

mama_umar_maryam said...

kande dinde..biasanya diorg randomly email blogger2 kot..sumber dari mana xpasti..tp yg pasti event2 diorg besenye best & ade mkn2,hehehe

kak ila - betull, x pnh tipu punya event dari Disney Junior nih,hik3

watyz said...

wa.. seronoknye dpt yg free2... hehehhe

AdanyaKauUntukku said...

akak dah terlepas lahhh...
sob sob..dia kata ramai sangat yang nak pegi......akak nyer nama tidak tersenarai..tapi depa bagi review contest plak tuk cite nieH...

menang ke..tak menang ke stilld apat hadiah saguhati..hehehheheh...