Wednesday, April 17, 2013

Saya menang tiket Legoland dan free stay hotel Pulai Spring Resort

salam =)

Alhamdulillah10x (lebih 10x aku sebut bile dpt tau) .. balik dr opis, bukak fb tgk kt notification Nana tag name aku kt komen dia..sebenanye agak slalu camni..klu menang apa2..mesti kwn2 aku yg baik2 hati ni tlg annoucekan..hihihihi..korang mmg layak dipeluk 18x ;p

rupe2nye contest kt fb & website dari Pulai Spring Resort ni..contest tulis dialog kreatif dan jwb bbrp soalan je..JGN ditanya lah ape dialog aku reka mase tu, siyes xigt langsung! cume mase tu aku imagine 2 org budak ni anak2 aku ..so  Umar & Maryam berborak lah kononnye..


hadiahnya seperti tertera dlm ni :) ..pada aku complete package lah utk kami 1 family..dari anak2 ke papa, ke mama..inshaa Allah..semoga diberi kesihatan yg baik mase nk dtg nnt


klu kande dinde ade perasan, aku mmg nk bebenor g legoland ni..ade few contests mmg xde rezeki nk dpt..plus bergado2 lagi dgn maybank aritu..hahahaha..klu xdpt tiket free mmg blh je nk bayor sume tix tu (dgn bwk voucher berbeg-beg,kih3) ..tang hotel tu plak..mase kitorg nk g JB thn lps , ade gak usha hotel nih..tapi mase tu regenye cam xmasuk akal..

oklah kande dinde..hrp2 dgn aku share berita gembire nih, blh menaikkan smgt korg nk join contest & never ever give up! cewahhh...pdhal aritu mase gado dgn maybank mmg aku dah nk give up & mls nk join contest2 legoland nih..tp contest yg ni, cannot resists lah..sayanggg nk dilepaskan begitu shj ..
syukur ya Allah dgn rezeki ini..semoga yg membaca entry nipon dimurahkan rezeki olehNya juga..

p/s : tiap2 lepas solat, sedekahlah al-fatihah utk parent kite, pasangan kite & utk para arwah..inshaa Allah, Allah luaskan pintu rezeki Dia yg terlalu bykkkk tu :)

12 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah wehhhh

~ana~ said...

alhamdulillah..tahniah zet...

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah..
Takde rezki ngan mebenk
Ada rezki ngan pulai springs plak :)
Best best
Tahniah zt :)

mama tisya said...

tahniah...dpt bw umar & maryam p legoland free ditambah stay free..apai sure suka sbb ada gold situ...nanti bc la tips b4 p legoland kt blog aku

Nana said...

sonok aku tau
serius heheh
Ko doala time pegi nnt cuaca biar mendung
mendung je jangan hujan hehe
aku bnaseb baik aritu xjumpe matahari
adala skejap matahari dh ptg panas ala2 manja gitu hahah
heven bjalan cuaca xpanas
xrasa penat sgt

AdanyaKauUntukku said...

enjoy ur visit tau.........

Mama Zharfan said...

siyes besh. congrats!!!

Azura Azizi said...

Tahniahhh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah zety, akhirnya dapat jugak menang tiket ke legoland bestnya kita tka pernah pegi lagik...nanti citer k ...

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats zety!! best btol hadiah tu..bertuah bdn..hehehe..nway, thanx gak share tips murahkn rezeki tu ya..:-)

mama_umar_maryam said...

alhamdulillah..tq kande dinde sumer..hugs!!

watyz said...

tahniah!!! :)