Thursday, April 11, 2013

Saya kasik teguran pada kedai tudung Radiusite hehe

salam =)

Lame jugak diam x bli ape2 online..asek ngadap order customers (yg order kt Heels and Tux tuu ;p) je..nek meghoyan iii,hahahaha..saje2 tgk shawl kt Radiusite..mmg tgh nk carik shawl ala2 putih susu or cream..adela seketul haaa..so, mase nk check out order puas aku carik kt mane nk claim reward points jadikan diskaun..mcm poplook tukan..klik je convert nk redeem , nnt blhla deduct singgit dua..ateee loyal customer..dh bape byk invest kt kedai2 tuhh..

so puas dah aku klik sane klik sini, last2 xdpt jugak nk convert point jd RM..mmg ade ruang nk masukkan discount code ke, voucher code ..tapi mmg meng confusekan..celah mane plk aku nk cari code kan? so apelagi, statla emel2 kt diorg..meh aku attach sket antara salah 1 perbualan kami..


dan terjwb jugaklah camne nk letak point tu & convert jd diskaun..so lenkali, kande dinde yg dh sign up kt website die..setiap pembelian ade point..nk convert point tu jd duit kene pilih option ke 3 iaitu shipping cost tu..1 point = 1 sen ..dan hrpnye pasni Radiusite tu buat le mcm additional info ttg reward points tu pd customers..cian customer bli tudung byk2 tp xtau camne nk dpt diskaun dan rase dihargaiiii ;p

xkanler developer system xstadi  shopping cart system website kedai lain yg bagus kan? (hah, kan dah mcm sound student final year project aku,hahaha)

ok tu jelah nk citer :) , ku tegur kerna sayanggg, hik3










7 comments:

MrS. F!zA said...

Syabas beb. Kita punya point dh cecah 500.. Hihi tp tkpnh guna pon

Nad MamaZN said...

Wowwowwowwiii!
Takpenah lepas nak beli online kt radiusite
Sbb slalu nooo la sold out huhuhu

IntaNBerliaN said...

ni la hasil pembelian kat situ ek.. mmg cun lah! :-)

LYAfrina said...

lya slalu nk beli..tp kbykan slalu x smpat..cpt sgt habis

watyz said...

waa... mummy vogue ko... hehehhe..
btol la tu. penat2 bebanyak shopping x de discount x best la kan... :)

Sidratul Muntaha said...

ehhee
bagus jugak ade customer mcm ko zety
upgrade sevice
ahahaha
aku ni tak reti sgt nk beli2 baju tudung ni
sbb xminat
tpi klu baking tool
ahahaha
terasa gelap mata

Wan Amira said...

kene ambik point tu.. loyal customer :)