Wednesday, April 10, 2013

Ayam Golek tergolek golek di mejaku

salam =)

hehehehe, siyes weh..semangat len mcm klu dtg opis, pastu tibe2 nmpk ayam bakar elokk je dok seketul atas meja..harumnye kemainnnn..jgn main2 aaa..yg bakar ni budak laki ye...(oh iklan jap, kot ade sape2 kande dinde nk carik jodoh ..meh btau akak meh..blh i kenen2kan ..untung woo, pandai masak, suke jln2 negara orang adek aku sorg ni, haaaaaaa )


actually kitorg ni spontan je wat mkn2..sebabnye ade 1 sambal ikan bilis sedap ni , patutnye mkn dengan mee siput (org johor punye makanan) , tp dek x reti nk mkn sambal tu byk2..maka,kami xnk mmbazir..so, aku pon volunteer buat nasik lemak..sorg kwn rebus telur, sorg lagi bwk timun, dan seorang jejaka bakar ayam (nmpk x betape x adilnye kitorg yg ladies bwk senang2 je,hahaha) ..alhamdulillah, sedap sgt2 dpt makan nasik lemak bersama2 dengan lauk sampingan yg best!! port makan pon kt meja aku je..hmm..mmg x concerntrate lah aku marking exam paper ;p


7 comments:

mama tisya said...

lprrr plak tgk aym tu wei

Nad MamaZN said...

Perghhhh! Bleh masuk masterchef ni!

MrS. F!zA said...

aah lah..blh plk yg gegel bwk menu tmbahan je..si jejaka plk bwk ayam spesel..hahahaha.. mmg susah nk cri laki pndai masak ni.

mummy_ayu said...

Dah la memang lapar. Tgk ayam tergolek ni..lagi lapar. Apa pun, kalu makan ramai2 memang seronok.

IntaNBerliaN said...

sedap plak ayam tu

IntaNBerliaN said...

sedap plak ayam tu

watyz said...

wa.. aku yg baca ni pon tergolek2 sbb mmg tgh lapar... :)