Monday, April 22, 2013

Nak jugak sama kasut raya dengan Maryam

salam =)

hik3...gelak gataii, pose blm abis ganti nk bli kasut raye ;p

comel kan kasut raya maryam ni (ok,janji pki time raye nnt sbb blm sampai lagi ;p) eeiii geram!geram!


pastu ngade2 lah kan aku nk same dgn Maryam, bunge2 jugak..tapii..takut xlebar sgt depan tu..kaki i kan model antarabangsa ;p


last2 amik ni je kot..wpon xbaper nk same sgt..tp jadiler ..yg penting selesa & merah ;)..hihi


kasut2 ni hasil order kt kedai sendiri Heels and Tux kat fb.hehehehe ..customer sebok order, aku pon sebok gak skali..

14 comments:

MRS. K said...

comel..

Nurzakiah Hanum said...

comelnya :)

Sidratul Muntaha said...

sibuk menyebok.ahaha.kasut ala2 louboutin ade x?!
mihahahaha!

Nana said...

wah lawanya kasut maryam minat sgt munge2

mummy_ayu said...

Comels....

Nad MamaZN said...

Comel kasut maryam tu!

lia said...

Sbnr nyer birah nak mbeli... Iyer dak ekekekee... Aku suka line ko 'kaki ala model antarabangsa' sama la kita....

JaSSNaNi said...

tengok story ni, baru teringat zalora ada sale tau.. :P

MrS. F!zA said...

kaki kita kembang setaman kt depan..kalo kasut kecik depan gini kompom skit kaki..hhehe

apapon comel je kasut munge2..

~ana~ said...

wah....lawo.....

Gieyana said...

Nice ar beb..:)

Afne said...

cun arr merah tu!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comelnyer....
saiz org tue cam kite ade ke..

watyz said...

cantik nye... :)