Sunday, April 21, 2013

Mama ni asek kalahh je

salam =)

Jumaat lepas ada tonomen boling uni aku kt south city plaza .. mcm ade harapan lah nk menang kot sbb form new team,bagi nama kumpulan pon kelaka.."Tahun Lepas Tak Menang" ..mmg badi btol name tu..ceh, kalah lagi tahun nih,hahahaha..tp rasenye kitorg dh buat yg tebaek dah..yelah, masing2 bkn kaki boling pon..saket2 urat aku dibuatnye..nampaknye, selaku champion 2 thn lepas (hoi citer basi daaaa) aku tersungkur lagiii...hahahaha...konfem apai & bdk2 ni xmo teman aku dh thn depan ;p
tp dpt gak lucky draw..hihi..dpt headphone kecik bentuk kunci..tapi sebenanye aku aim tiket wayang Ironman 3 ..arghhhhhhh..xdapek!!!



konon tema baju belang2
kene tukar nama group nih

pastu sabtu kitorg x kemana pon..bwk anak2 g swimming je..kan cuaca panas kan, mmg dh kepanasan kt umah, psg ekon pon cam dh nk meletop ekon tu aku rase..tepat kol 6 ptg bedezup g main air..
ari ahad, anak2 lak terperuk je kt umh ..atok2nenek2 yg dtg serah diri + bwk mknnn ke umah kami ari ahad..hihihi (bertuah punye anak/menantu hantu nih)..complete dari brekfes dpt bekalan mihun goreng dari fil aku, pastu ayahmaksedare apai dtg plak bagi mihun jugak..tengahari mak & adek2 aku dtg bwk kfc ..oh sayang korang sumer..mcm tau2 je aku saket urat.hahahah

gmbr helikopter bwh ni saje je aku amik sbb aku cam terpesona dgn ke futuristic kannye..keje Umar Husayn..ok nak, mama mmg buta lego, xkose nk psg bende2 yg kompleks nih..jadi mama tabik dgn idea kamu :)




8 comments:

Nad MamaZN said...

Btul.. Hangat semacam
smlm rase cam mendung
Tp tak ujan
Nayli tdo pun berpeluh2
Takpe thn dpn cuba lg ye, tukar nama kump pastinya :)
Rezeki gantung kuali la siang td ek hihi
Umar mmg kretip!

watyz said...

mak ai.. nama kumpulan ko.. siyes kelaka... hehehhe

MrS. F!zA said...

mmg panas semacam semalam..bape kali mandi.buat keje sikit peluhh berderau mengalir..

bgus imaginasi ummar ni..mmg sekali tgk pon nmpk mcm kapal besar siap ada kelasi..wahhh terujalah nti pegi legoland..hehe

lia said...

terbaekkkk la Umar... acik pon x reti nk membega lego tu, yang uit he3....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

waaaa... ada penyokong & supporters kiut-miut .. waaaahhhh nanti updates citer ke LEGOLAND ;-)

~ana~ said...

mmg bagus la bagi anak2 main lego ni...tp aku x beli yg kecik2, beli yg besor2 sbb kenkdg tercampak ke mana2 ntah..jenuh nak mengemas...huhuhu...

Lily@MamaZaraZareef said...

kat kuantan ni pon hangat semcam..dalah sejak pindah arituh ekon mmg tak berpasang lagi..kadang tido tingkat bwh jek sbb lagi sejuk dari bilik atas..wuwuwu

nway, terernya umar pasang lego tuh..kagum gak..^_^

LYAfrina said...

wah..bgusnya umar.pndai dia bntukkan jd heli..