Sunday, April 7, 2013

Weekend yang full tapi best

salam =)

citer sabtu : ari sabtu kami dibelanja lunch kt Mdm Kwan alamanda oleh maksedare ..alhamdulillah..pastu diorg sumer 2 family tgk wayang the croods, sbb kitorg dh tgk citer best tu..maka kami pon jalan2 ler utk membunuh masa ,hehehe..last2 g potong rambut anak2..kemain suke budak2 ni g salon. especially si Maryam tu lah..adoyai...kemain suke didandan2!..siap cuci & blow lagik! Umar plak die dh bese potong rambut kan..besenye kt kedai Muthu tu je..hehehe


request rambut pacak dan dikeraskan dgn gel..owhh

pastu mama ngendeng2 papa..dptler 3 brg, hik3! 


citer ahad : kol 11pagi dah janji dgn kwn blogger/fb Ayu yg buat cake mebeles terlebih2 cream tuuu..sbb mng contest kt blog dia..ya Allah, mcm die tau2 je aku slalu leleh air liur tgk dienye gambar cake! dapat juga merasa smlm, alhamdulillah! jmpe kt tol Bangi..dpt jmpe dgn Nad jugak! seronok btol mcm dah berkawan lame je dgn diorg..semoga makin murah rezeki masing2 & berpanjangan ukhuwah kite ye :) .. carrot walnut cake layered & topping with cream cheese + choc brownies. what else u can say..heaven inside your mouth ;)
lps jmpe diorg, aku trus ke Kajang, ade lunch appointment dgn mak iii...hahaha..pastu dah lewat petang bwk budak2 ni swimming plak...fuhhh...tegang urat betis dah lame x work out..apepon, i am ready for the full & bz weekdays ahead!(with new makeup & shoe..hik3) inshaa Allah!

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syok

Nad MamaZN said...

Full!
Tp seronok
Seronok dpt jmpe zt ngan ayu
Kali ke3 kot jmpe ni kan? Hikhik

Nana said...

sonoknye tgk maryam kat salon
mia blom penah jejak salon lagi hehe rambut xpenah potong kecuali rambut dpn tarah sendiri je

mummy_ayu said...

wah...dah gather2 jumpa ker..best2
ah ah.Ian & Iris pun tak pernah gie salon cuci2 rambut bagi nie..best gak idea nie, kasi diaorang try kan...emm...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waa.. best woo dpt jumpe kwn blog!!

ensem la anak bujang zetty..
tergoda ngan lirikan mata nya yg suci itu.. hehehe

cayalah maryam, mcm artis tu..
haha..
alya tak taula cane tp gk hairdryer pn cam nk pengsan..
huhu
penakut!

MrS. F!zA said...

kemai maryam kt saloon tu..muka pon nmpk hepi..makcik pon tk pnh cuci rambut kt saloon tau..hahaha

kita plk bila nk jmpa?ekeke

~ana~ said...

wow...best nya..weekend yg padat tp seronok..:)

Hilmirda Daud said...

handsomenya umar..

Sidratul Muntaha said...

memang weekend yg full
ahahhaa
aku lps jumpa korang
pergi melantak kat warta
lsp tu blik batu caves bli
lps tu ptg anto cake kat centrum setiawangsa
huuhu

Lily@MamaZaraZareef said...

Amboi..pi salon siap cuci n blow rambut lg ya..nampak maryam kemain suka. Zara stakat kedai nyonya pernahlah pegi ptg rambut. Zareef plak rmbut langsung x pernah tarah lg..hehehe