Wednesday, May 1, 2013

Cara cara sambut cuti hari pekerja

salam =)

Pagi-pagi g swimming ramai2 ajak maksedare & kakak biras ku..sonok btol xde sape pon kt pool tu kecuali kami ber 13 orang.hahaha..ramaikan kitorg?? aku mcm bese ..ni lah exercise yg plg best & tenang aku blh buat..wpon xdelah perfect swimming sgt..baru nk cecah 5 meter dh semputttt..idokle penah patah balik dari 5 meter tu,hahahaha


Maryam kt kids room

bwk budak pipi tembam ni g swimming jugak ;) , kejap je dah beso zara nih

lunch lps berenang2an..pehhh..heaven..pasni, klu dtg lg nk mkn ikan siakap bakar die ! sedap giler!


cenggitulah citer cuti 1 ari semalam..hmm..lately ni asek dgr citer family / kwn2 nk g cuti2 jauh2..huwaa bestnyerrrrrr T___T ..nk nek aeroplane! nk nek aeroplane!!

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great

lia said...

ok gak 5m tu... dari aku kuak2 tp x gerak2 ekekekeee

Nad MamaZN said...

Wong solo tu heaven! Sodap! Mau repeat lagi!!! :)

JaSSNaNi said...

wahh.. best ler singgah wong solo.. :) sedapp!!!

Afne said...

amboi.. berenang2 yea dia.

zet, aku ni dh jgn mimpi la nk gi holiday memana takat pusing2 bp blh la. berangan le kendian2 lps hbs pantang bersalin karang hehe

~ana~ said...

wong solo tetap di hati..heheheh...

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye aktiviti beramai2 ngan sedara mara...meriah tuh 13 org konker swimming pool..heheheh

watyz said...

seronok nye.. menikmati sungguh2 cuti ye. comel nye zara... :)