Wednesday, May 22, 2013

Mana mau pegi cuti nihhh

salaam =)




mood cuti2 marii...tapi xde plan apepon..gmbr atas tu tgh stadi buku RCI (buku senarai cuti2) ..terbukak page Philipines..lawa2 resort kt Philipines nih ;)

pada kande dinde yg bercuti..slmt berehatt..dan yg bekerja-mcm-saye-tapi-nnt-apply-cuti-ntah-nk-p-mana..pon selamat jugak utk kamu & saya..hehehe..dlm otak ni rase mcm nk g Legoland hasil menang contest aritu ..tapi timing xblh nk set btol2..main redah je kang xde bilik pulak..aduhh..

pastu mlm ni ade invitation dari Nuffnang utk event launching Acer Ultrabook. kene buat entry klu nk dpt invi tu ..kt link ni aku buat , 1st time terpilih. kih3. tapi dilema jugak nk p ke tak..boifren mcm ade appointmnt menebas ptg karang. event stat kol 6.30ptg kt Jln P.Ramlee nun..pastu tmptnye mcm ala2 clubbing plak..mcm xsesuaii je aku nk attend..aku siap emel tu kt nuff2 tnye psl tmpt tu..tp xde jwpn..hmm, x penting kot pd diorg :(..so, nmpknye aku ignore jelah..sebenanye klu dpt g, aku konon2 nk aim lah lucky draw kot2 dpt Acer Ultrabook tu..nmpknye..bkn rezeki utk attend kan..xper..try another way around ;)



8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom cuti2

zety said...

jom ;)

lia said...

Xdpt cabutan btuah... Dpt adiah ari jadi pon ok gak kan kan he3

~ana~ said...

hari tu pun ana dpt invitation dr nuffnang utk satu event ni, tp x pegi pun sbb dia invite utk sorang je...mak takut terkontang kanting kat situ...hahahaha..

Nad MamaZN said...

Oo igt nak p legoland time cuti skool ni
Tp sure ramai org kan cuti cuti camni...

Afne said...

ok, aku ddk diam2 je kt rmh. menunggu hari menyerah diri ke hospital hehe

LYAfrina said...

aah..ok ke p legoland... mesti anak2 suka..

Shirley Tay said...

Thanks so much for your entry in my Hard Rock Giveaway! I'm now hosting a Vesak Day Giveaway: Win Food Vouchers by foodpanda!!

This giveaway is only open to S'pore & M'sia Bloggers & thought u may be keen too. I'll post a round-up of all the links at the end of the giveaway, so your blogs will get more exposure at the same time. Hope to see your entry soon!