Thursday, May 9, 2013

order coklat IQ Cocodamia dari zamzarina dan jadi stokis

salam =)

rasenye most of my blogger friends kenal ayu / zamzarina / ibu damias' ;)
bangge dgn businesswoman dan comper sorg nih..slalu menang grand prize saje. klu contest yg kene anta gambar diorg ni (esp dua org anak dare kecik tu) sure sangkut punyelah! rezeki rezeki =)

baru2 ni order Cocodamia dari ayu ..produk terbaru diorg..syok btol tgk org bsnes nih, ade je idea bernas .. meh lah nk share dgn kande dinde ttg coklat nih, copy paste dari blog http://www.iqcoklat.blogspot.com/

pendek kate, servis bagus, coklat pon sedap!!anak2 suke.. bkn sng nk dpt coklat dgn ingredients terbaik & makanan sunnah Nabi..terkunyah2 cornflake & oatnye..kismis plak sebijik2 dpt rase...lagi best ade air zam-zam & bacaan doa para tahfiz..subhanallah..

dan coklat ni utk semua golongan nyer..inshaaAllah. mulakan dengan bismillah 3x, selawat ke atas Rasullullah 3x..

free iklan & model hik3 



nak tau kebaikannye lagi & untuk support business muslimah, alhamdulillah, dengan rasminya saya adalah stokis di Bangi :D ..jadi klu ade kande dinde yg nk beli/cuba sendiri/ nak jadi dealer ke..area KL,Bangi, Kajang, Bandar Sri Putra , Nilai dan sekitar2nye..blhla contact email zety82@gmail.com


COCO DAMIA : Coklat IQ  adalah satu produk pemakanan yang meningkatkan:

kecergasan minda, 
meningkatkan ketajaman daya ingatan, 
menghilangkan stress, 
menambahkan keyakinan diri, 
mengenyangkan, unik dan mencergaskan IQ serta minda.
Ianya dihasilkan melalui adunan pemakanan yang mempunyai nilai khasiat semulajadi, halal dan sesuai dijadikan sebagai permakanan seorang pelajar, remaja, orang tua atau pekerja yang selalu dalam kepenatan. Di adun bersama makanan Sunnah Nabi & Imam Syafie serta di baca Surah-surah terpilih oleh Ustaz, sangat berkhasiat serta memenuhi keperluan diet seorang pelajar atau pekerja.

Khasiat Dan Keunikan COCO DAMIA : Coklat IQ
Meningkat dan Menguatkan Minda
Anda seorang pelajar dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi anda cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang  diajar oleh guru.
Mengatasi rasa gugup
Anda juga mengalami fobia dan sentiasa di dalam tekanan. Semasa peperiksaan anda sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan ‘blank’ walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan.
Memulihkan semangat / stress
Fikiran terasa begitu lembab/kosong, kurang daya kreativiti dan berfikiran negatif, tidak ceria (pemarah/pemalu/rendah diri) kerana kurang berinteraksi.
Mengekang
Rasa ‘give up’ walaupun perkara yang mudah, senang tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah
Kandungan COCO DAMIA : Coklat IQ
Diperkayakan dengan  makanan sunnah Nabi Muhammad S.A.W +  makanan sunnah Imam Syafie + Terapi bacaan Al-Quran 30 Juzuk daripada Ahli Tahfiz + Bacaan doa dari Ustaz
1. Lubanah  
2. Kismis  
3. Air Zam Zam 
4. Kurma 
5. Bijirin 
6. Oat 
7. Badam 
8. Cornflake 
9. Susu 
10. Kurma 
11. Doa doa terpilih

Kepada yang ingin mendapatkan COKLAT IQ bolehlah :
CocoDamia: Coklat IQ
5A, Jalan Kebudayaan 1A,
Taman Universiti, 81300,
Skudai, Johor, Malaysia
Tel :+60127937320
facebook: kokodamia
website: http://www.iqcoklat.blogspot.com

Wakil pengedar dari seluruh negara di alu-alukan.

6 comments:

Nad MamaZN said...

Haaa, dh ada kat bangi bleh la jmpe zt trus :)
Xyah byr postage fee kan? Kan? :)

Bleh x nak tau...
Emmm...
Lepas makan berapa bar coklat tu baru bleh nmpk perubahan nya?
Ke bergantung pada diri masing2?
Heee...

AyuArjuna BiGoshh said...

brp Rm ya ???

JaSSNaNi said...

wahh.. ni la chance support sesama muslim..

IntaNBerliaN said...

WAH, MCM BGUS JE NI... nak terjah la :)

ayu zarina said...

tq zetty!!!
Kak ayu dapat rasa Fenomena Coklat IQ di Bangi pula lepas ni...berdebar2...insyallah!!!

watyz said...

wa.. bagus nye biz.. coklat tp berkhasiat kan.. tp aku kureng makan coklat.. hehehe..
selamat maju jaya zet!!