Sunday, May 5, 2013

Dah boleh harap jaga adek baby dah waktu mengundi


salam =)

smlm ari mengundi maka budak2 nih kene lah tgal kt umah bergilir2 sbb mamapapanye g ngundi..sume mamapapa (termasuk bil & biras aku) tgalkan anak2 kt umah aku jap dan dijaga oleh atuk nenek diorg..aku sorg je yg g ngundi kt bandar baru bangi (sekolah jalan 4), lain2 sume kt bangi lama

eeeeiii Maryam..soh pok pok Zara je pon nk kene posing camtuuu

 Umar take serious tugas meng pok pok sambil tgk Oggy

lastly, deretan dolls yg ditidorkan oleh Maryam..hehehe..alahai anak...

p/s : bersyukur pdNya masih diberi nikmat keamanan instead of chaos here and there, chaos secara virtual lagi...setan sukeler klu berjaya cucuk2 dan tmbh rasa benci sesama sedare Islam kan..astaghfirullah .. (hati ni tgh membara2 nih sebenanye)

6 comments:

Nad MamaZN said...

Pokpok baby pun bergaya tau cik yam ni hihi :)

Sama2 la kita doa moga malaysia trus aman makmur..
Rumah dh siap pun pahat bleh berbunyi kan?

moga tak terkeluar la apa2 komen yg tak sedap dibaca di kalangan kawan kawan kita kan?
Bak kata mamatisya yg kawan pun bleh jd lawan...

Peace! :)

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah sini

MrS. F!zA said...

amboi maryam pokpok baby pon mcm diva..senang baby tu tido niarap eh..

4dolls kt bwh tu pon acik konpius maryam tu baby bru sudah mndi ke nk tido..haha

watyz said...

dah bole bg adik ni... :)

maria firdz said...

Pandai kakak... Kakak yg baik... :-)

mama_umar_maryam said...

tq nad - yup nad..zt xsuke negativity..dia akan buat org lg menyampah jadinya..konon tulis/share mcm bagus..tp diri sendiri punya silap xpnh nk kaji.nk pegang amanah/simpan rahsia org pon payah..ckp mcm bagus plak kt fb/wasap..rasa nk delete trus negativity itu dgn org2nye sekali!!! arghh geramm..(peace,xde kaitan dgn pilihan parti mana2. berkaitan dgn attitude org je ;p)

thanks sumer kande dinde :)