Wednesday, May 8, 2013

Empat kejadian penting semalam

salam =)

Semalam, 4 important things/kejadian that matter most to me; biasanya, perkara2 hebat akan berlaku apabila apai outstesen atau men golf jauh2..Allah nk test sikittt nih ;)

1) Umar ada Penilaian Lisan kt skolah..kene jaga mood umar baik2..dan yg penting mood aku pon kene baik2 jugak sbb nk motivate Umar..bende2 x penting ketepiii,hahahah..bile blk skolah aku tanye, "Umar ada bace buku-buku yang best x? " (aku bace dari website yg kalau nk anak2 jwb, tnye bende2 ape yg best die buat/baca kt skul..inshaaAllah dpt jwpn. sebab Umar jenis x byk cakap) ..dan Umar jwb," hmm..ada, tp x byk pon teacher suruh bace..kwn2 lain x bace pon" okeh.cukup.atleast dia ada bace something.hahaha

2) Barang dari UK sampai juga akhirnya..yg 3rd batch..sbb delay lama kalini. menurut company cargo kt klang tu, kapal tu yg lambat tiba..ape menyelam sambil minum air ke cane?? xpelah, syukur sgt2 brg2 customers H&T selamat sampai..dan bersyukur sgt2 dpt customers yg gile tabah & sabar tgu brg2 diorg..pastu brg yg lama xsmpi lagi, buat lg order baru..ohh touching..hugs customers!

aku amik 0.01% gmbr barang2 yg ade dlm kotak besau tu..sbb klu kuarkan sumer aku migrain.hahaha
 
 perfume FCUK for men..blh bukak kedai nih ;p

fuhhh peloh nk sort satu2
begggggg...suke tgk!!


3) Kene anta kete g servis sendiri (pestime dlm idop)..ok, x amik gmbr sbb bateri dh nk kong..alhamdulillah kejap je dok kt bengkel tu (pdhal hati ni berdebar2 sbb sume org laki kan..tp xper, kedai tu kwn apai punye, so dah kenal la bos nyer)..tuka sumer, spark plug pon dah haus, besi break kt tayar pon dh nipiss, alignment pon dh lari..patutlah aku rase cam x best je bwk kete lately..rupe2nye dah 'saket', lame x servis ..

4)ketibaan order-order dari kedai instagram (buttoncandynanalin) ..weeee..nmpk x? nmpk x?  ;p klu mate kande dinde tajam, mesti dpt teka apebende aku order



ok tu je nk citer..happy working sumer!!

12 comments:

~ana~ said...

hadapilah semua nya dengan senyuman supaya anda kelihatan sentiasa comel mcm.......................hahahaha...

Mama Zharfan said...

maintain comel ajer--pic last tu :)

mummy_ayu said...

1. good luck to Umar!!

emmm..busines..makin kencang nampak..

pic last tu..rantai hitam putih tu kot? comei..

mama ila said...

wahhh..cantik2 beg tu.. hahhh...yg gambar last tu..betul x..rantaikan??? hehehe

lia said...

aigooo aigoooo sgt anak dara beranak 2 la ko ni kan... ehhh aku rasa juta kali da aku ckp gini kan he3...

JaSSNaNi said...

banyaknye.. bizi benor berbisnes ye... :)

Nad MamaZN said...

Rantai tu ye???
Bestnya tgk brg2 yg baru sampai tu zt..!!!!

Lily@MamaZaraZareef said...

uiiii..tumpang rambang mata tgk tang beg yg menimbun tu..tantek2 sume..hehehehe

syariza09 said...

banyaknya brg2 yg sampai tu, rambang mata woo

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek rantai kak jemah hehehehe

LYAfrina said...

tips no.1 utk umar tu..nanti leh lya gunakan utk asya gak..lya baru tahu..tq sharing ye...

apakebende ye?? ermmm y kat leher tu..rantai ke apa??

watyz said...

waa... best nye tgk barang2 dr kotak tu... hehehhe...
cantik bj n tudung tu... :)