Monday, May 13, 2013

Pergi ke event Disney Junior yang best

salaam =)
*kalau ada kande dinde yg berminat nk beli/jd dealer coklat IQ cocodamia, blh pm kt fb coklat IQ Bangi ye :) atau email : zety82@gmail.com
 
Sabtu lepas pegi ke event Disney Jr kat GSC Signature The Gardens..wpon lmbt smpi ..tp dpt jugaklah tgk movie Princess Sofea yang sgt2 chomel tu .. Maryam mmg happy xterkatelah..Umar & papa fokus makan popcorn je, kih3..blh Umar ckp dgn papa die, " ohh, igtkan kite tgk Ironman 3 "  T__T, sorry sayang..nnt kite g tgk k..

sampai2, organizer bwk aku masuk hall dlm GSC Signature tu..ehem2, merase jugaklah dok dlm wayang mahaii..kih3, popcorn besar free..air free..weee..dan citer tu sgt2 kiut & bagi byk pengajaran utk anak2 & org dewasa :)..so kande dinde jgn lupe, nnt citer Princess Sofea the First ni akan kuar kt disney channel 19/5/13 \:D/

dlm wayang

organizer tgh layan princess Maryam

alololoooooo

kelaka plak gmbr Umar nih, xminat die bende2 gini

jmpe kwn2 blogger/instagrammer : baizura & azzamoro, pastu ade jumpe lyana (babyibu)

sgt3 chantek & sukeeeeeeeee, rantai yg princess Sofea pakai 



dpt 2 goodie bag! so dpt 2 rantai princess Sofea tu..best3!
event kalini simple je, lps tgk wayang, amik goodie bag, amik gmbr kt booth yg diorg set up..pastu abiss..wpon simple tp aku rase best! pastu kitorg dh lapar g la makan..tetibe terigt pavlova sedap kt Delicious..apelagiiii..pastu g la beli2 sikit..sane sini ade sale..sakettt mate aku ;p

Umar Husayn kontrol encem rambut tetap pacak

Umar amikkan, lame x bergmbr ber2 dgn boifren mama nih ;)

ini princess xyah soh senyum pon mmg otomatikla..

sempatle merembat utk anak2/anaksedare..range dari rm20 - 29 je tau ;)

pastu ari ahad ade kenduri kt Teras Jernang Bangi, pastu g hospital putrajaya jap lawat jiran kami jatuh saket..dari putrajaya trus g balik Kajang jap lepak2 umah mak..fuhhh..xdok umah wiken nih, mmg 4 bakul lah baju xsmpt lipat ;p

8 comments:

Nad MamaZN said...

Bestnye slalu dpt invitation disney ni
Seronok la maryam tgk citer princess :)

Wan Amira said...

best.. takpe kite sabar menanti sophia the princess dalam playhouse disney hehehe.. :)

awat gambaq tak banyak ;p

IntaNBerliaN said...

napelah jauh benor dia buat.. kalau x, saya pun nak join... tp tu la, dah jauh, kene la tolak.. hihi

~ana~ said...

best nya ko...sokmo dpt invitation dr disney ni kan....alhamdulillah..rezeki ko zet..:)

btw, nnti bw la umar g tgk ironman 3 tu..mesti dia suka..anak2 aku seminggu x habis bercerita lagi psl ironman 3 lepas tgk...excited sungguh..hahaha...

AdanyaKauUntukku said...

jeles gilerrrrrrrrrrrrrrrr

nama akak direject..huhuhu

tapi ada satu lagi kan tuk 19 may nanti

Nana said...

Cantiknye rantai tu
Ni klw mia g ni sure dia suke

aTieYusof Family said...

Busy nya weekend kan? seronok juga bila tgk Disney tu..
salam kenal ..singgah follow sini #434:)

watyz said...

comelnye maryam ala2 princess gitu.. ko pon syomel jugak. amboi boipren ek.. hehehe
** sama la ngan aty 4 5 bakul x berlipat... :(