Monday, May 6, 2013

Jom mengeja makanan dengan Umar

salaam :)

Nak share dgn kande dinde skill melukis & mengeja Umar .. geli ati rasenye bile die eja ikut sebutan kebiasaan..huhu..bile betulkan, Umar ckp," tapi kenapa mama sebut TELOR jugak?!" ..adehh..kene sebut betul2 lah kalini, dengan makhraj dan tajwid yg betull..bile sebut telur tu kene bunyikkan lurr tu lelebih sket, barulah anak x konfius time eja



Ayam yang Umar lukis adalah based on roasted chicken dalam oven citer Oggy & the cockroach T_T

Sate yang Umar lukis dan ade bulat tu adalah bekas hitam arang yg melekat kt sate, dia x suke makan yg hitam2 tu dan akan ketepikan hitam2 tu baru die makan sate 

*You make my day Umar Husayn :D
 

11 comments:

AdanyaKauUntukku said...

tak sabo nak tgk fahim cam ni jugak..hehehhe...sayuu je tgk OK...

sensitip sungguh jiwa ibu ini

maria firdz said...

Good job... Hehe.. Keep it up... :-)

Nad MamaZN said...

Comey! :)

mama_umar_maryam said...

kak ila..hugs!! soon kak soon..fahim dh tunjuk development yg sgt cpt kak :)

tq maria ;)

mama_umar_maryam said...

hahaha..ayam golek tu xtahan nad

lia said...

ha3 aku gelak sorg2 wey dpn pc ni.... Umar Umar ekekekeee

Nurzakiah Hanum said...

cute2

~ana~ said...

cute je weh....mmg ada bakat nih..:)

Nana said...

Hahaha comei je

Lily@MamaZaraZareef said...

pandai dah umar mengeja ye..comel2 je lukisan die..hehehee

watyz said...

waa... umar pandai la!!! :)