Sunday, January 13, 2013

Apo nak buek dengan keju 2 kilo nihh

salam =)


wiken lepas kami anak banak disayang-tinggal2kan, hahaha..apai otstesen cari rejeki..blk mlm td, mcm bese kinderbueno tu mmg feveretlah..kejap je blh abis tu..tp the masalahnye..philadephia cream cheese 2 kilo tu mcmmane aku nk tarah?? apai kate, it's free sbb bli coklat kot..dahla jd berat beg die angkut keju 2 kg tu, lawak btol..

yg perfume tu ,hik3..i loikeeeeeee ;p

smlm uplod kt insta dayana & ana ade suggest cheese cake, oreo cake lah, hehehe aku senyumm je..klu korg dekat dah lame dah aku faraid keju nih..rase2nyelah..maksedare2 aku yg suke membaking nih sure happy giler klu aku bagi kat diorg kan? pastu aku pon happy sbb dpt mkn ciskek ;p  kot2 kande dinde ade resepi yg nk  dikongsi dgn i..jgn malu2 ehh..kot2 blh try ;)

15 comments:

mama tisya said...

buat oreo ciskek wei..aku baru je wat aritu...resepi tgk blog aku:)

JaSSNaNi said...

wow.. tiramisu ka, cheese oreo kek ka.. apa2 je la.. geram gak tengok cheese yang banyak ini.. hahahahaha

Mira Adzlia said...

wat cheese kek..hihi....

Nad @ MamaZN said...

Ciskek, ciskek, ciskek!
Nnt anto sket ek? Haha!

mummy_ayu said...

ah ah..memang takde boleh buat benda lain melainkan cheese cake...which is Ayu memang tak suka....Amy ada buat kan baru nie..

AdanyaKauUntukku said...

buat jelah oreo cheesecake..tak bakar..letak dalam peti ais..mudahhh

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

hambekkk 2kilo tu hehehhe buat kek je le ..

SyaNa said...

baru nk suh gi blog erryn
hahaa

Sidratul Muntaha said...

wah kau!!
klu dekat mgm aku amik je
ahaha
cheese ko boleh buat:
cheesetart
marble cheese brownies
oreo cheese cake
new york cheese cake
tiramisu!!

AyuArjuna BiGoshh said...

buat cis tart lepas tu sila pos ke PJ ya...hahahahaha

lia said...

aku ada idea... cer ko baking kan, pastu faraid kek2 tu kat aku n other bloggers ha3

CHeeSYaNa said...

Senang weh.. ko gugel jerk Chill Cheesecake/ no bake cheesecake etc.. if nak sedap sikit ko tambah ler oreo ker, blueberry ker, mango ker.. but plain camtu pon dah sedap dah..

ni fav recipe aku sbb ni yg paling senang, pakai serbuk agak2 and susu tin sajek..

http://phat-baker.blogspot.com/2011/09/malaysias-first-ever-blogger-masterchef.html


or bleh gaks wat oreo truffles
http://phat-baker.blogspot.com/2011/09/oreo-truffles.html

~ana~ said...

oreo cheese cake la zety..senang je..ko tgk resepi kat blog sis erryn...apai dgn anak2 mesti suka sbb dr air tangan ko yg semestinya penuh kasih sayang...hahahaha

LYAfrina said...

huhu,,banyak...
google kat myresepi..mesti adakan

watyz said...

ko x nak bg kat aty je zet.. heheheh