Thursday, March 1, 2012

Tiada tajuk yang sesuai,letak gambar hotel je

salam =]

ape nk gambarkan perasaan skg nipon aku xtau..mungkin 'berhijrah' lebih baik..ke sabar dan tunggu? hehehee..

pagi ni aku dtg kelas jugak wpon rase nk demam..percaya x aku xpnh mc? dari sept 2010 smpi skg? bukanlah xpnh saket atau anak2 saket, mungkin sbb keje aku agak flexi kt sini dan ade colleague blh tlg cover kelas klu aku ade emergency kt umah..tang tu alhamdulillah..

oklah, citer gembire plak..weken ni kami akan ke Kemamang..kenduri belah pengantin laki pulak,cousin aku..hehehe, aku dh terbyg2 sata dahhh..mak aku & makcik2 aku akan gerak petang nih, aku & apai gerak awal pagi esok..hrp2 lancarlah perjalanan esok..pakcik aku ade sewa 1 banglo nih utk family, tapi aku & apai igt nk tido tmpt lainlah..hehehehe..hanimung sekali sekale ;p..elok jugak apai ajak g jln2..syok sket..terubat sket hati i nihhh :)

maybe nk tdo sini kot, Awana .. kande dinde yg pnh dtg sini , best x? or klu penuh, tdo area Cherating je lah..hehehe, mane2 pon okey bebehhh




15 comments:

watyz said...

waaa... mood bercuti yer... :)

AyuArjuna BiGoshh said...

bila stress mmg besh pergi bercuti :)

Anum said...

bestnya nak pg cuti ek

Nad @ MamaZakwan said...

selamat berhanimung! ;P

selamat pegi n kemabli ye zety n famili ^_^

syanasaid said...

sporting apai..
kalo syarul huh jgn harap la nk dok asing2
mmg dia suh berlonggok sekali ngan sume tu

syanasaid said...

sporting apai..
kalo syarul huh jgn harap la nk dok asing2
mmg dia suh berlonggok sekali ngan sume tu

~ana~ said...

zety, aku pun tgh serabut...aku xtau la hijrah aku ni lebih baik atau sebalik nya...harap2 kita sama2 kuat yea...take care..happy holiday...:)

IntaNBerliaN said...

cantik giler tempat nihhh....!!bestnya..

dwimaya said...

menarik nye pool awana ni, mmg best utk bebudak! ok mak pak budak tumpang sekali pun no hal.. :D

Sidratul Muntaha said...

animun dua2
blik perut bunting
hihi
kat cherating la aku dpt ara..
proses persenyawaan gigih berlaku
ahahahha

Syida said...

nape sume org nak 'hijrah' ni? lepas ana, ko pulak.tp kalau hijrah kepada yg lebih baik, why not kan?

mama tisya said...

best2 tenangkn pkran tgk pantai kt cherating tu..awana kijal tu mcm best tp tk pernha stay lg ..awana genting aku pernh stay...kekekekeke

Asiah Abd Jalil said...

Zety, saya dah banyak kali menginap di Awana Kijal tu. Highly recommended! Pool dia sangat best untuk budak-budak.

h4ni3 said...

yeayy.. hanimunggg..

husband saya dah lama ajak gi cherating.. tapi, malasnyaaaa nak drive. apsal la cherating tu sendiri takde airport ;p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hooo.. kemamang kat mane tu?
MIL kite pun duk kemamang.. =)

duk la awana, besttttt!!!
ai like..
kaki i x leh jln, kalo tak sure blk kmn leh jupe.. heheheh