Thursday, March 8, 2012

ke PD lagila kite =)

salam =)

ok, dah-dah, xmo marah2 dah..moh kite ceria - ceria \(v v)/ hehehe.. mmglah ceria, arini aku half day..petang kang nk g tdo PD 2 malam , hik3..

2 ari mc, pengisiannye ialah menjadi surirumah kaki tertengkek2 ..walaupun begitu, aku tetap masak jugak !! puas weh rasenye..anak balik skolah, mkn nasi & lauk yg aku masak...Maryam pon naik tocang krinting die tuh..ngade2 sgt bile mama ade kt umah...afterall, it was worthwhile =)

semalam pon aku target nk buat write up tesis aku .. semangat sket sbb dah tau dan nmpk bebenor jalan kebenarannye,hahahaha...bolehlah, lagi 2 minggu,insyaAllah blh siap ;)

oklah, gembire2 aje di Jumaat yg barakah nih..selamat bercuti pd kande dinde yg bercuti..Umar sgt excited bile aku btau die akan cuti 5 days! trus dok kire jari2 die.."mama, byk ni ma.." hahaha, dah tu selama nih die hanya cuti wiken je kan..gtg, nk g opis jap, tgk2 paper atas meja..pastu tengahari balikk, packingla kite ke.....

ANCASA ALL SUITE RESORT & SPA , PORT DICKSON mcm biaseee..hehehehee





10 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Bestnye cuti-cuti. Happy holidays!:)

Anum said...

happy holiday

::EIDA:: said...

Memang best hotel tu! Pool die besarrrrr... hehehhe

Nana said...

aku suke ancasa..
ala2 bali kan hehee

Nad @ MamaZakwan said...

hepi holiday zety n famili! :)

lia said...

slmt b'cuti zt...

aku nyer cuti2 kena cuti sbb kete kat bengkel woowoooo

Sidratul Muntaha said...

aku kena balik kg
rewang kenduri abg ipar aku dgn anak buah dia sambut menantu sekali
huhuuh...
confirm senin penat

mama tisya said...

PD lg ye..enjoyyy

~ana~ said...

Tesis dah nak siap....wow..tu yg nak dgr tu...:)..anyway,happy holiday zety...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

bes jln2..selamat bercuti mek zety..ilang stress di jiwa..ahahaha