Monday, March 26, 2012

saya berpoplook arini ;)

salam =)

nila dress yg aku nk letgo tu, tapi alahaii..xjd le pulok..sorry sgt2 kt kwn aku yg beria2 nk beli tu, hatiku gundah gulana..hahahaha..

saje pki g opis arini, supaya x menjolok mate, aku pki blazer..lgpon arini klas kt satu bgnn je, xyah berjalan peloh kaitek (phm x?) .. jgn opis tibe2 xde ekon sudah ;p


28 comments:

MrS. F!zA said...

cantik bangat ber'blazer' gitu.. dress ni jnis melekat kn..kalo leh pkai utk pregnant gua rembat sudah kt poplook.. :P

AyuArjuna BiGoshh said...

jelita u.........

mama tisya said...

cun siot...ramping gtu

CHeeSYaNa said...

sooo not bibik! hehehe.. amik gambar chiffon dress pulaks, pls!

SyaNa said...

santekk!!
aku pn mcm nk beli dress poppy
tp nk cr yg xde lengan..pakai ngan cardigan sopan sket
hahaa

Nad @ MamaZakwan said...

jenis kain cam lycra ek?
upload kat fb sket
kasik tunjuk sket kat org yg merapu meraban aritu, haha!

Mummy Ayu said...

wah..cantiks...memang kena..nasib tak jadi let go hari tu kan?

lia said...

perghhhh model u.... anak da 2 pon nmpk anak dara... fewiiittttt

Afne said...

LAWANYA BIBIK NI!! kompom terbako bdk tu baca komen aku hahahahhaa

tak yah letgo. dh cantik dh kena ngan ko :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cumel la beb..
awat nk letgo?

pssst, hang beli mana?
bitau la.. hehehhe
tingin gak nk sarung!

Syida said...

cantiknya!
mana org yg cakap macam bibik tu? meh aku starlight dahi dia!

tiefazatie said...

waaahhh..sgt gojes sis!comel2..hee

ieda said...

manisss je akak tgk
macam anak dara uuuuuuuuu !!! ;)

mama_umar_maryam said...

fiza - aah,melekap bahagian atas, dari pinggang ke bwh x lekap,cantek je berhayun, xsexy lah..hehee,awak preknen perot comel pkilah dress yg jenis chiffon tu ke..x jerut ke perut ;)

ayu - jelitilah ;p

errynn - pestime nih rase cam eh,mane g lipatan2 tu?hahahaa

mama_umar_maryam said...

dayana - aku nk kene carik cardigan puteh/grey kot utk dress pokedot tu,teman aku weh sopping ;p

syana - yezzzz..mcm yg ko up kt n3 arini, eeei,,teruja aku nk pki yg xde lengan!

mama_umar_maryam said...

nad - aah, lycra..nk uplod kt fb utk umum zt maluuu nad,uplod pon kt kwn2 yg gile poppy jer :*),uplod kt blog xmalu sgt..sbb org2 tertentu je tau blog zt nih,hehehe (ker same je?)tapi mmg org merapu meraban aritu tu dah ilang dah dari fren list zt,nyebok je ;p

mama_umar_maryam said...

ayu - tq..aah,klu letgo aritu mmg lame gile nk tgu restock semula,baju goreng pisang panasss

lia - hik3..model dari pinggang ke bwh je,cube aku selak lengan tu , ayam pon larik tgk peha die beso semacam hahaha

mama_umar_maryam said...

afne - aku pon hrp die bc komen2 korang2 yg pedas2 nih,hahaha

leily - thepoplook.com, cube tgk2 leily,awak lg selim melim dari kite mmg bykkk lah baju2/dress yg sesuai kt situ

mama_umar_maryam said...

syida - hahaha,aku gelak beso weh bc perkataan stalight tu,combine dgn jari aku stalight dahi die beramai2

tq iefa - ayoyoh..malu akak ;p

ieda - tq sis,hik3..

Pinkjambu said...

lawa okeh!!! hari ni kita pakai baju dezain sama.. kihkihkih.. kaler jah lain..

mama_umar_maryam said...

puan jah,mmg instinct kite kuatle nih..aiseh,mmg slim dari pinggang ke bwh kite 2 arini kan jah..hahah

masz14 said...

cantik zety. nampak slim wpon dress tu garis melintang sbb blazer jatuh bawah bon2.

~ana~ said...

wow...gojes nya ko zet......

tiefazatie said...

xyah malu2...cun eh sis..nice2..=)

btw,nape burnt tiket tue?sis xsempat tgk eh?

h4ni3 said...

phewwwwiiitttt

mama_umar_maryam said...

mas - mmg kene cover smpi bon2, klu x..sexy giler bon2 i yg x sexy langsung tuh

mama_umar_maryam said...

ana - gojes , hik3..gataimu ana ;p

iefa - aah burnt,blh je nk bg org lain tp kene kasik copy ic la plak..

h4ni3 - sis,try aaa..try aaaa sopping dress kt situu ;p

IntaNBerliaN said...

serius.. mmg cantiklah zt... !! :-)