Thursday, March 22, 2012

Malam ni lawan boling lagi

salam =)

mampukah mempertahankan kejuaraan taon lepas?? hahaaha..nantikan...tapi, taon ni xde individual dah, champion utk group & sapa yg strike paling byk ada hadiah...utk kategori strike tu mmg xmenaroh harapan lah...kategori group plak..adeh...xtau nk ckplah..group aku nnt sume laki bujang, aku sorg je mak/bini orang..hahahaha,dah tu, yg geng2 ppuannye x ramai pon kt opis nih..

mas..suddenly i missed u t______t



gamba taon lepas, sebelum tu kejor maryam & umar sane sini..malam nnt kang xtaulah camne tonggang tebalik aku dgn apai nnt nk handle budak2 nih.huhu..yg pentinggg..malam ni kite enjoy main boling freeeeeeeeeeee!!!! aku dah x heran pon mng ke kalah...klu sape yg menang dpt voucer shopping rm200 ke, mau dari bulan lepas aku training! kah3...ok, c u sunway pyramid ;)

13 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

good luck n slamat enjoy main boling malam nih..kitorng jugak lame gilerrrrrr dh tak jejak kaki ke boling..=p

mama tisya said...

good luck...aku esok pg tournament

Em's Family said...

good luck!! mira main boling nak dapat strike adalah suatu perkara yang patut dibanggakan satu kampung hehehehe.. so bayangkanlah betapa teruk nyer i main

~aYu~ said...

good luck.. sy pun ada bowling sok ptg.. xpandai main pun.. saja je join..

MrS. F!zA said...

komunit pon ada tournament jgk..tk dpt lah nk tjuk bakat blg ke longkang.. :P

kalo perut tk membesar blh jgk..hehe

watyz said...

ishk best gak main bowling ni kan...
good luck zet!

Cute Mum said...

wah.. main boling.. menang tak?

lia said...

chaiyok... chaiyok....

he3

sall said...

good luck!! mira main boling kumpulkan strike byk2 k. Pasti ko juara lg.

masz14 said...

i ada pon bukannya i boleh main. kene balut thumb dgn hansaplast baru boleh. itu pun tak konfiden. yg penting u enjoy.. menang kalah perkara kedua. u geng dgn fird n hasb ke? mmg kalah la. pakcik2 tu tengok sekali pun tahu bukan sportsmen. hahaha!!!!

~ana~ said...

good luck bebeh...mesti champion nya....:)

LYAfrina said...

seronoknyer.. gud luck

mama_umar_maryam said...

tq kande dindes..arghh..nyampahs lah tonomen aritu..dahla mmg btol2 ade voucer Giant utk pemenang2, arghhh!!!!