Monday, March 19, 2012

Fridge photo magnet murah dan tiket wayang 3D

salam =)

semalam kt fb aku ade ltk offer dealmates , 6pcs photo magnet cume RM 13 sahaja.
camne blh jd rm13 tu..rasenye setiap orang yg dah register dgn dealmates nih akan dpt free crecits RM15. Rege photo magnet tu RM 28 , tolak rm15 = rm13..fuhhhh, berbaloi2!!!



kande dinde klu nk order photo magnet nih eloklah register dulu supaya credits rm15 tu blh masuk direct ke acc masing2 ye..ni LINK DEALMATES , so register dulu k!!!

pastu malam td cek2 email, tibe2 terbace email aku menang 2 tiket 3D The Lorax dan juga special merchandize The Lorax..fuyoh,x sia2 main puzzle die #gile susah dan kecik2# via fb dan blh menang..tapikan..xsure lagilah boleh pegi ke x..sebabnyer..jumaat ni pegi Sunway pyramid ade tonomen boling opis aku...pastu tiket wayang tu ari Ahad kol 11 pagi kt TGV Sunway..adeh..2x plak pegi sane tuh..klu midveli ke dekat sket..ni dari Bangi nk ke sane lagi..hmm, will think,think & think..tapi best aper dahlah lame giler2 xtgk wayang kitorg nih t__t


10 comments:

mama tisya said...

kt milkadeal pn ada promo photomagnet tu...wah dpt tiket wyg..oo ko pn ada bowling ye tp jumaat ek ..aku sabtu kt berjaya times square...pegi je la wei tgk wyg..bkn slalu..hehehe

Anum said...

murahnya

Nad @ MamaZakwan said...

tiket free zety, pi je la, hehehe
mesti umar ngan maryam seronok ;)

kalu takmo kasik kt kami ek, haha!

Nia said...

tu diaaa...rezeki tu Zety. Syoknya!!!

Em's Family said...

online shopping again hehehe.. enjoy urself haha

IntaNBerliaN said...

wah.. mmg murah betoi fm tu ek..

Lily@MamaZaraZareef said...

tak pernah lagi masuk dealmates..murah tu magnet die.hehehe..n best tol dpt tiket wayang free..tinggal beli extra ticket utk umar maryam lah kan..kite pon mcm berminat nk tgk th lorax ni..org kata best..=)

Syida said...

zety,
kalau ko takmo tgk lorax tu, meh la derma kat aku.hehehehe
ni emel aku : syidamislan@yahoo.com.my

aku baru plan nak pegi.plan je dulu.

tiefazatie said...

wah..best ah sis..tahniah!

ifa xmng pun sbb xde dpt email..haha

watyz said...

murah nyer!!