Thursday, March 15, 2012

Koje ari sabtu

salam =)


inilah pertamakali spjg aku keje kt sini sabtu esok aku g opis . selama ni sabtu & ahad aku sgt2 precious..xblh diusik tau ;p ..tapi, sebab xpenah join ape2 education fair..maka..aku memilih utk dtg opis kot2 blh tlg promo uni kolej aku, hehehe

kwn2 lain & staff2 lain dah difaraid-faraidkan ke PWTC dgn KLCC..ikutkan napsu sopping mmg nk g KLCC..tapiiii...dok diam2 kt opis marking paper dahlerrr ;p

maybe rmi kande dinde yg xtau aku ngaja kt mane..aku ngaja kt APIIT atau name skg nih UCTI..kat dlm Technology park Malaysia..yg area2 Astro tulah..



maknenye pasni klu aku kutuk2 ke, luah perasaan ke psl tmpt keje, paham2 jelahh,hahahaha
oh ye, pada sape2 yg berminat / nk cari tmpt utk anak kawan ke, anak sedare ke sambung blaja, blhla dtg OPEN DAY kitorg esok ..blh tgk website nih www.ucti.edu.my

basically, UCTI ade beberapa program/ kursus yg di offer macam COMPUTING & IT , ENGINEERING & BUSINESS. apo..baguih sangat ko kolej nih? hehehe...nk promo kene lah cakap yg manis2 aja .. aku rase yg unik & spesel ttg kursus2 dari Foundation, Diploma, Degree & Master ialah DUAL DEGREE dengan universiti kt UK .. maknenye nnt sijil student ada 2, satu dari UCTI itself, dan 1 lagi dari Staffordshire University, UK ..

kt sinipon 60% international students..so,klu nk feeling2 kt Afrika ke, Arab ke, Turkey ke..blhla dtg sini,hehehe

oklah..lapor, nk g brekfes..rasenye mcm nk p soppinglah

6 comments:

Nana said...

Hahaha
Aku pon kemungkinan keje esk
Sebab ada event so kena la keje sabtu

lia said...

betol2 promote tempat kerja ni he3

Anum said...

argggggggg x best keja on saturday

Syida said...

ko pun ada feeling2 keje kat overseas tak bila ramai sgt foreigners disekeliling? hehehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kije ari sabtu pun dpt claim OT,
tp mak cik x kose. heheheh..
mase merendek la ari sabtu, hahahha

ieda said...

Kerja kalau leh claim ot x per dik, ekeke akak x dpt ape2 pun kalau kerja ari sabtu anie sbb dianggap tugas kan huhuh

Ooo adik kerja di ucti ye, pernah dgr gak nama nie :-)