Wednesday, March 21, 2012

AKU BUAT STUDENT NANGIS

salam =)

igtkan nk ltk gmbr td..tp camne nk ltk gambar student tgh nangis? hehehe..tulah..buat lagi camtu..gurauan tu kasar sgt..actually bkn gurau dgn aku pon, tapi disebabkan ade perkataan 'lecturer' di situ..maka..kenelah dgn makrimau nih...haaaa..

xyahlah citer ape yg budak tu tulis, cukuplah aku dah kasik cukup2..x tinggi suare pon..ugut je..dan ...2 org student...lelaki..tertitis airmate depan aku...hrp2..diorg dapat PENGAJARAN secukupnye..jgn main2 dgn cikgu..hormatlah cikgu tu..lagi2 cikgu tu mmg baik..lainlah klu cikgu tu tingtong kan..mmg kelas yg 50+ tadi jd senyap sunyi..rasenye pasni lecturer lain masuk pon sure pelik, napelah..tibe2 mcm malaikat budak2 nih..huhu

21 comments:

Anum said...

ye betul
cikgu sangat kena hormat kan

lia said...

aku kutuk jugak cikgu tp pandai buat, pandai simpan... jgn sampai cikgu tau, kecik ati dia, x berkat ilmu woooo kan? kan?

umialya said...

kdg2 kena tegur jugak dorang ni sblm pijak kepala kita

IntaNBerliaN said...

haa kang dah xpasal2 kene marah.. nsib dialah.. spatutnya kne hormatlah cikgu kan..

Atie.Rashid said...

budak2 skang mmg kene tegas skit ZT.. kalau tak, dorg pijak pale...

Pstt: camne la rupe ko marah budak2 tu ye... takleh imagine la.. sbb ko kalau ngan aku asik gelak 24 jam... huhuhuhu

Sidratul Muntaha said...

kan?
betulkan?
aku pun mcm ko
bagi chance
bagi chance..
sekali aku taji..
tobat ko.
smpai final year ingat smpai mati muka aku: akak technician mechanical sinis and garang nak mampos bila dah bukak mulut...
gurau2 pun ade had tpi bila dah terlalu byk hose-playing,terlalu byk gurau senda smpai dah tak hormat orang...mmg tepek sebijik.
tu belum lagi aku buat report kat lecturer bgi fail final project sbb tak mengamalakn etika makmal yg baik.
*budak2 skrg mmg kena sound direct jer.pijak kepala.
#tak mcm kita dulu.dtg awal,hormat cikgu.tkut2 and segan2 nak bergurau tak tentu tmpt.
byk laglah.
bduak skrg?!
menyetan!

bagus la ko bgi berdas2 zetty.

[-suziey-] said...

perghhh dasat ko..erkk tp msti dasat pnya..klu x xkan smpai nanges budak tu..good zetty..kasi ajar sket..

Em's Family said...

wah macam mane lah rupenyer zety marah yer hehehe

CHeeSYaNa said...

teringat zaman2 kita 'basuh' budak kat ostel :p

Nad @ MamaZakwan said...

syabas zety!
moga budak tu insaf pasni
sampai menitis air mata...
student lelaki plak tu ek

p/ : zety mmg garang ke? hehehehe

syanasaid said...

garang nye cikgu zeti ni
hahhaaa
bagus2..budak2 zaman la ni kena diajar
makin lemak dorg2 ni

~ana~ said...

yup..betul tu zety, sejak dok bljar nak jadi cikgu nih, makin aku rs besar nya perngorbanan guru tu....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bdak skrg mmg dh x gheti hormat cikgu,
org tua pun.
kite dlu kemain takut cikgu..
kalo cikgu marah sket, bgtaw makpak.. dtg skolah.. makpak marah cikgu balik.. huhuhu..

leh thn garang gak makrimau ni yer.. hahahah

mama_umar_maryam said...

ohh.tq kande dindess..

xberniat pon nk saje2 marah membabi bute kt 2 budak tu,tp rasenye xblh biarkan.dan silapnyer terkene kt aku ni,makrimo bertopengkan muke anak kucing ;p..rasenye smpi ke tua budak2 tu igt ape aku ckp,baguslah klu berubah..sekurang2nye xbuat kt lecturer lain ;)..

tiefazatie said...

ok la tue..pelajar harus hormat lecturer pun..lagipun ifa pasti ada salah yg dorg buat kan2..so..ok je tue sis..hee

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ha!padan muke...huhuhu...cikgu adalah salah seorang manusia yang makbul doanya, jadi jgn la sakitkan hati diorang, ever!

watyz said...

kadang2 kena jugak ajar bebudak ni. budak2 skrg ni terlabih kurang ajar. tp hati2 jgn dorang balas yg lain sudah la.... :)

masz14 said...

*clap* *clap* *clap* !! nnt nak dgr cerita ni!

mama_umar_maryam said...

waty - hehehe,siyesly aku xtakot langsung..bukti ade,aku simpan,aku takut diorg dah xmo masuk klas dah,tu je,hehhe

mas - air mate jantan ca ya nun alif ..ha..main2 lg dgn aku

Karukord Jagau's said...

(^___^)

SeputihSalju said...

budak2 sekarang ni macam2 perangai.. wktu kita dulu cukup hormat cikgu... tgk ckgu pun takut dah...

btw follow sini