Sunday, March 18, 2012

penangan Thepoplook lagi

salam =)

slmt ari isnin..utk minggu ni aku suke ari isnin sebabbbb..klas stat petang,kih3 ;)
oklah, sabtu lepaskan aku bertapa kt opis..siyes mmg btol2 bertapa...tgu gak kot2 ade org dtg ramai2 serbu kolej ke apekan..tapi aku rase ramai pegi KLCC atau pwtc..matta fair pon ye jugakkan, makanye..mmg aku buat keje paper aku je sabtu tuh..fully utilized dari pagi smpi ptg! rase cam, eh eh..siap 1 chapter dah =D, alhamdulillah..

jadinye, time2 dtg nk rehat kejap aku pon terbukaklah website poplook tu..saje je mule2, nk tgk2 je..sekaliiiii...adehhhh...available plak dress pokedot nih..wpon xde lengan, tapi aku xkire! nk jugak! bkn nk tunjuk ketiak kt sape2 pon..lgpon ketiak aku terlalu precious utk ditunjukkan,hahahah..blh pki dgn cardigan atau blazer yg sesuaii..btol x? cume xtau lg cutting dress ni camne..nnt dh smpi,hrp2 sesuailah..klu x..apelagi..letgo ler...beraturrr org nak ;)

agak2 klu aku ltk kt fb,ade lg x org komen mcm bibik? woiiiii,jgn main2...bibik yg bakal dpt gaji rm700 utk 1 keje pon mampu beli tauuuu...(ish,aku x abis lg saket ati dgn pengkomen h.o.d.o.b tuh!)




ok, slmt bekeje sumer..sungguh2 ye keje kande dinde =)

21 comments:

MrS. F!zA said...

mmg sweet pon pokedot ni kak..pkai ngn blazer msti lg sweet.hehe

~ana~ said...

zety, lawoooooo.....

zety, stress nya minggu lepas..bnyk kerja, kena present minggu ni, buat report..bla bla bla...mesti ko memahami kan...:)

MRS. K said...

i dah beli dah yang.. tapi die cam jerut skit kat perut.. perut buncit cam i ni memang sesak sikit nak pakai.. huhuuh. tapi cantik

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi tu.. blh je pakai dgn cardigan atau blazer

mama_umar_maryam said...

fiza - awak preknen pki dress cenggini sure lg lawo kan :)

ana - AMAT memahamii ..1st sem baru ana,berjauhan dgn family plak..sabar3x..next sem nnt i'Allah dah otai ;)

mama_umar_maryam said...

mrs K - ayoyoh..debor nih nk tgu dress smpi,klu agak2 xmuat mmg aku nk letgolahh :D

IB - awak langsing mesti cantek pki nih ;)

mummy_ayu said...

sweet...sekarang nie pesen polkadot

dbalkis said...

cantik pe...lg klau pandai mix n match.sure cun..

Sidratul Muntaha said...

jah
size beso takde ker?
size 5l mcm aku ni
aritu tgk yg purple tu
bapok lawo
sbbnya lengan panjang
and ala2 gown

CHeeSYaNa said...

nak let go, bagitau aku!

mama_umar_maryam said...

mummyayu - rmi remaja pki ..remaja purba pon nk try ;p

dbalkis - btol2..aku mmg xreti sgt mix n match nih,kene stadi sket ;p

mama_umar_maryam said...

ayu - byk je dress size L kt situ,yg ala2 jubah pon ade jah..try tgk dulu ;)

dayana - hahahaha,okeh2..aku try dulu ;p

Nashays said...

ishhhh kalau lah pos kat sini boleh dipercayai, aku rs aku antara pemborong tegar poplook tu..

skg ni semua pos balik mesia..

pstttt...aku nak potong q klu baju ni ko rs mcm bibik gaji bawah 700

Nad @ MamaZakwan said...

cantek banget!
dah tgk mrs k pakai ritu
lawo
zety pakai pun sure lawo gak nih, hehe
remaja purba ye..i loike :)

Syida said...

cntikla dress pokadot ni.

tapi aku pendek.bole ke pakai dress?

*last friday aku mengkhatamkan itinerary ko g HK. bole emel kat aku tak?*

syanasaid said...

sumpah santek
hukhuk..nnt da pakai ciwi2 kt sini tau

*sentap kan, bibik org tu pakai poppy..huhu

Afne said...

zet, dot dot lg tau... kompom dia kata ini bibik ikut peredaran zaman fesyen terkini tau. lawo beb!

suhailas said...

hehhhh sue pon da tersangkut da beli pon 4pasang ....uwahhhhhh kempis purse!!!

mama_umar_maryam said...

shar - klu ko nak aku blh orderkannn ;),aku simpan dulu..jgn risau confem aku xpki baju2 poppy ko tu..sentengg,hahahaha

nad - tulah,belek2 blog mrs K,tp xnmpk sumer,nmpk belt merah dgn cardigan puteh tu ha..mak oii,lawonyer ;)

syida - blh jer..ape emel ko?wahh nk g sane ke??nk itootttt

mama_umar_maryam said...

afne - hahaha, kl die pakai trus jadi pompuan dot dot dot,hahaha

su - dress ni baju yg ke 5 zety t__t, cube utk x tgk website dier..hahaha

Alyn said...

Salam sis, kalau nak let go let me know :)

alynxoxo@gmail.com