Saturday, January 21, 2012

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY DARI HONG KONG

salam =)

mintak mangapp byk2 ye kande dinde..bkn sengaja aku delay result GA souvenir Hong Kong aku tuh..tapi dek kesibukan mengulit barang hantaran adek aku yg nk tunang tuh,pastu g Kuala Terengganu 2 hari 1 malam..fuhh..walau lenguh pinggang tetap aku usehekan utk updet senarai pemenang yg sgt2 lucky ini!! hehehehe..sebelum tu, tunjuk bukti yg aku dah listkan 80 peserta yg join GA, pastu tuliskan nombor masing2 dah..



dengan penuh gembirenye aku nak bagi 4 souvenirs dari Hong Kong utk 4 pemenang ..
2 charm bracelet, 2 lagi FM HK lah :) ..harap sudi terima seadanya..





as usual, aku gune khidmat random.org utk select pemenang...




pemenang pertama jatuh pada

























no. tujuhpuluhdua !!!!

ni komen KakNeng :

72KakNeng said...

Hong Kong Best!

Amacam, best tak gi HK?

nannystore@gmail.com

January 10, 2012 1:44 AM





pemenang kedua pulak, nombor..















empatpuluhlima!!!!!! (hah,puas mengeja,hahaha)

ni komen nurul awatif :

45nurul awatif said...

Menulis sepenuh hati :

Hong Kong Best!
Hanya insan yang bertuah dan dipilih saja dapat sampai kesana :)Mudah-mudahan suatu hari nanti rezeki Awatif pula untuk sampai kesana. Memang bernazar nak sampai kesana. Tapi, sebelum kesana, insyaallah Awatif nak bawa Mama & Abah pergi Makkah dulu suatu hari nanti. Itu hajat Awatif dan selepas itu barulah Hong Kong. Semoga sepanjang perjalanan dirahmati Allah :)

nurulawatifanuar@yahoo.com

January 6, 2012 8:25 AM http://www.blogger.com/img/icon_delete13.gif






lucky lady yg ketiga ialah..peserta nombor..












limapuluhlapan!!!!!

ni komen beliau :

58affafkusayang said...

Salam.

Join juga kot2 ada rezeki...

Hong Kong best!!! tempat yang perlu dijejaki bila kesana semestinya Disneyland Hongkong. Memang bertuah jika dapat ke sana. Lebih bertuah lagi sekiranya saya dapat FM dari hongkong, boleh tambah koleksi FM saya...hihihihi

http://affaf-contest.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

email : ummiaffaf@gmail.com






dan, akhir sekaliii...pemenang yang ke 4 ialah...







nombor..










DuaPuluhDua!!!!!!!

ini kakak kan,mmg luck betullah ;)

22AyuArjuna BiGoshh said...

" hong kong best!"
best bangetttttttt!

ayuarjuna@gmail.com

January 4, 2012 1:05 AM http://www.blogger.com/img/icon_delete13.gif





tahniah ye utk sumer..yang yg xterpilih oleh si random tu sile belasah die,hehehe..ok kande dinde..terima kaseh sgt2 utk sumer yg sudi join & tulis ape2 je komen kt entri GA tu, dan juge entri lain2..kande dinde mmg bestesbloggestintheworldslah!!!!!

utk para pemenang, sile alert pada email masing2 ye, lebih 3 hari xrespon ape2 saye anggap anda nk bagi kt orang lain je ;)..

okay, undur diri dulu...

11 comments:

nurul awatif said...

assalammualaikum. alhamdulillah awatif dipilih sebagai pemenang :)
terima kasih kepada mama umar maryam sebab buat GA ni. awatif cuma nak tanya, awatif dah try check email. tapi, tak ada sebarang email pun dari peti masuk.

watyz said...

o.. x menang ek...x pe2.. :)
tahniah pd yg menang!!!

Lily@MamaZaraZareef said...

Congrats pd sume pemenang..;-)

lia said...

xde rezeki aku kali ni he3...

congrats pd yg menang ;p

nurul awatif said...
This comment has been removed by the author.
nurul awatif said...

assalammualikum, awatif mohon maaf banyak-banyak. email awatif tergendala buat seketika waktu. awatif terpaksa berpindah ke email
nurulawatifanuar@yahoo.com.my
segala kesulitan amat dikesali. mohoh puan zety marlia memaafkan awatif.

AyuArjuna BiGoshh said...

tq tq tq,,,wah ada rezeki :)

ieda said...

tahniah buat semua pemenang ..
akak doakan semoga ada rejeki akak nak FM hongkong tuu huhuh

IntaNBerliaN said...

tahniah utk semua pemenang :-)

affafkusayang said...

Salam.

Gembira tak terkata rasanya sebab terpilih sebagai pemenang.

Terima kasih banyak2...

Saya dah balas pun email dari tuan rumah...

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang.. baru ari ni dpt tgk result..

jemput semua join GA kat blog kakyong :)
http://www.kakyong.com/2012/01/giveaway-choco-rerama-biru.html