Tuesday, January 31, 2012

baru balik dari cuti cuti Sabah

salam =)

kande dinde...rindu tak???? hahahahaha
alhamdulillah, selamat pegi & balik dari cuti-cuti Sabah bah...

buat pemenang2 GA souvenir dari HK don't worry, mmg belum pos lagi adiah2 tu..x sempat nk pos lagi adiah korang..mane taknye..flight g KK jumaat petang , tapi pagi tu keje lagi..dengan belum packingnye..pehhh..



ok, letak 1 gambar dulu kt pulau Mamutik..subhanallah..cantek sgt tau..nnt aku rajin , aku updet la sikit2 yer citer cuti2 Sabah ni..mmg bestestcutisintheworlds lah ;p



7 comments:

~ana~ said...

rindu..rindu...rindu la sgt kat ko nya...:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh sakan ler mkn seafood kt sabah ;-)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah.. bercuti aje org tu..
best wooo, kite pun lama dh x pi bercuti sefamily..

IntaNBerliaN said...

ini yg jeles ni... asyik g bercuti je.. br blik hgkong, g sabah pulak... adehhh... hihi

ieda said...

seronoknyeee dik
hurmm ada juga plan nak kesabah
nanti leh tanye adik kan .. ;)

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
tak dan nak gi sana lagi
entah bile
mmg sronok klu cuti ke pulau.
ade fm lebey tak tuk aku?!
ahahha

Ila said...

wah,bestnyer..teringin nak gi sabah