Saturday, January 14, 2012

GIVEAWAY SOUVENIR FROM HONG KONG

*STICKY POST SAMPAI TAHUN DEPAN !

dengan lafaz bismillahirrahmaanirrahim saya menjemput kande dinde yang setia membaca blog superzetymarlia nih utk join GA yang xseberapa adanye.. saje nk meriah2kan blog aku dan pakse orang bace blog aku utk dpt adiah,keh3.. ni autopublish .. doakanlah kami selamat pergi dan balik ke sini ye.. ~3hb Jan - 6hb Jan 2012~
antara adiah-adiah yg terlintas buat mase ni ialah :

1. FM dari HONG KONG


atau 2. FM dari HK DISNEYLAND

atau 3. Charm bracelet


best tak? best tak? hehehe..jgn pelik tang Charm bracelet tu sbb menurut kwn2 aku yg dh p HK gelang tu mmg bykkkk dijual kat Ladies Market ;)


syarat-syaratnye:

1. tiada paksaan utk jadi follower blog nih, mane2 dan sape2 pon boleh asalkan pembaca blog :)

2. cume tulis komen jelah dlm entri ni , " hong kong best!" *ayat2 lain klu saje nk tmbh pon sukehati lah ye

3.
pas tulis ayat tu tulis sekalilah email masing2 ya..senang nk kontek2 klu dpt adiah tu ;)

4. cabutan melalui random okay :D

5. tarikh tutup pada 14 JANUARI 2012 (SABTU)



88 comments:

Em's Family said...

wah jalan2 hongkong!! have fun :)

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

hong kong best sebab dianggap syurga membeli belah, ada taman laut yg cantik, taman disney serta makanan yang unik

email: srikandi007@yahoo.com
http://airis-arissa.blogspot.com/

p/s: selamat bercuti :)

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

nak tambah: suka ayat zety; 1. tiada paksaan utk jadi follower blog nih, mane2 dan sape2 pon boleh asalkan pembaca blog :). Terasa zety ikhlas nak bagi. rasanya lagi ramai nak follow blog ni.....

Nida said...

hong kong best! Sebab saya teringin nak pergi Taman Disney dan saya belum pernah berpeluang ke sana lagi.. dalam wishlist, Insya Allah.

Semoga selamat perjalanan pergi dan balik Mama Umar, Maryam sekeluarga.. ameeeennn

email:fuf323@gmail.com

http://alongnidar.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

Terima kasih :)

lia said...

Zt... P HK ya... Have fun...

"Hong Kong best!"

Harap2 boley p 1 hari nnt, amin...

marlia171@gmail.com

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..pi hongkong rupenyer yek..nk ikut bley..???agaggagaga..

apepon, nk tulis gak

"Hong Kong Best"..harap dpt pi jugak satu ari nanti..=p

my email: azliyana_abdulrahman@nitto.com.my

Happy holiday Zety!!..=D

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah, nk try gak la..

hong kong best!.. sy pun tingin nk pegi gak, esp. kat disneylad tu.. adessh, my dreamland.. blerla blh sapa ni.. enjoy ya zetty!

emel: ummileily@gmail.com

♥cikmOt♥ said...

hong kong best!"

perghh...jeles aku ko p hongkong...ngan family lagi tu...aku pun teringin nak p sana...nak p disneyland dia...
tapi tulah...nak p korea pun tak lepas lagi ni...hehehe...

btw, enjoy your moment there...moga selamat pergi dan selamat pulang ye...

take care

comot81@gmail.com

IntaNBerliaN said...

hongkong best!!

seronoknya zt g hongkong... ni yg jeles ni... adehhhh.... saya jgn kata hongkong, kapal terbang pun xpnh naik... ahhahhahahha

apa2 pun, saya doakan zt selamat pergi n slmt kembali.. :-)

zarina_naniey@yahoo.com.my

Pink Lavender said...

wah...

bestnyer dapat pi hongkong...

hongkong best sebab smua org kata best dapat pegi sana..

http://pinknlavender.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

saya join n follow u!!!

Mama Lela said...

Salam Ety,
Wah Ety nk ke Hong Kong ya? Selamat pergi dan selamat kembali ya...Kak lili pun baru balik dr sana bulan 12 hari tu...so, Happy Holiday...

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

" hong kong best!"


ENTAH BILA ZAI NAK SAMPAI SANA

zbintim@yahoo.com.my

kakyong said...

" hong kong best!"

tahniah.. dpt juga jln2 ke HK..

teringin nak FM.. hehhehe

ieda said...

nak jugak lahh

hong kong best sbb akak memang dari dulu teringin nak kesana .. specially bila ada hongkong disneyland nie .. seronok x leh cakap lahh

selamat berholiday dikk dan selamat pulang dengan selamatnyaaa ;)

Joel Leslie said...

wahhh, Hong Kong best! Tak pernah lagi berpeluang pergi Hong Kong and hopefully one day, I will. Ameenn. Kalau dapat menang hadiah dari Hong Kong tu, wahhh, that will be the 1st time dpt brgan Hong Kong! Apa-apa pun, HONG KONG BESTTT!

email : joel_leslie97@yahoo.com

thank youu ^_^v

FiZ said...

hong kong best! tambah2 bila dapat pergi disneyland. bestnye dpt jmpa mickey, minnie mouse and all disney's characters :)


email: fizah.citakulab@gmail.com

cikpuanhady said...

hong kong best sangat, antara tmpt yang ingin dilawati, esp disney hongkong..ngee..

email : hazurah@gmail.com

selamat berjalan2 ke hong kong..

mas said...

" hong kong best!"

tempat nak terjah tahun nie...
imasheeta@yahoo.com

mama tisya said...

hong kong best especially disneyland hong kong..aku pn tringin nk pei tp tktau la akan dpt pegi ke idak tp kalo dpt FM dr hong kong disneyland bertambah2 best wei...enjoy holiday

mama tisya said...

eh lupa bg email : amyryna@gmail.com

Nana said...

hong kong best!
siok nye wei..nak g jumpe jacky chan hehehe
epi oliday tau....

nanamrul@yahoo.com

hasmiza said...

hong kong best syioknye jenjalan..

slamat bercuti..

id follower & fb: hasmiza abas
emel: hasmiza.abas@gmail.com

Cik Akmal said...

Wah bestnye pergi bercuti, Hong Kong Best! sebabnya saya selalu dengar cerita sedara dan kawan kawan yang pernah pergi sana cakap hong kong best untuk shopping, dan kat sana jugak ada disneyland yang cantik, harap suatu hari nanti dapat sampai kat sana. Amin... ;)

Selamat bercuti dan bershopping, moga selamat pergi dan balik.. ;)

email: nurul2611@yahoo.com
http://sicantiksiezuka.blogspot.com/

e.l.i.z.@ said...

HongKong Best!!!

bila aku nak jejak HK gak niiii

kru131@gmail.com

watyz said...

Hong Kong Best!

nak ikut bole??? hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

" hong kong best!"



best bangetttttttt!

ayuarjuna@gmail.com

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

hong kong best!

sebab die ade disneyland and many more.plus this time of the year tengah winter but the weather is nice.x sejuk melampau and chill jer..

Disneyland tu xyah kate anak,mak2 nye sekali excited..yelah dapat jumpe karakter cartoon yg dok tgk mase kecik2..

inahasan said...

" hong kong best!"

ina_hasan@yahoo.com

inasepi said...
This comment has been removed by the author.
inasepi said...

hong kong best!"

sebab ade disneyland..teringinnyer nak kesana

inasepi@ymail.com

taufidris said...

hong kong best!

taufidr@yahoo.com

syakila said...

" hong kong best!"

best sgt2

syakila.zainun@yahoo.com

Ogy said...

"Hong Kong best!"

Harap2 ader rezeki p 1 hari nnt,

fauziahkamarudin@ymail.com

juniza said...

hongkong best!!

seronoknya g hongkong

kjuniza@yahoo.com

segalanyer kuterima... said...

HongKong Best!!!

bilalah nak jejak HK gak niee

sakinahmohdghazali@yahoo.com

SoFiaHB said...

HongKong Best!!!

nak pi jugak

sofiahb@ymail.com

sarah said...

hong kong best!

lom pernah sampai ..rasanyer dlm mimpi jer kot...he..he..hee

sarahghazali84@yahoo.com

izan cute said...

hong kong best!

teringin nak ke disneyland

sarizancheamat@ymail.com

Zalina said...

hong kong best!

zalina50@yahoo.com

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

hong kong best! tambah2 bila dapat pergi disneyland.

norazwa52@yahoo.com

Miss BaNu said...

Hong Kong Best!

c_mulan@yahoo.com.my

fieda said...

" hong kong best!"

EMAIL :fieda.rafli@yahoo.com

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

cik batu said...

wahhh...untuungglahhh pegi hong kong... hong kong best lahhh... *actually,baru taw disneyland tu kat hong kong* hahaha...saya noobbbb...
btw,sy doakan pjlanan slamat pegi n blik ek...aminnn

email: aja_stonez@rocketmail.com

nurmujahidah said...

http://eventsbybloggers.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

muja join :D

fiezahkecik said...

hye. saya join :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

HONG KONG BEST! tAPI LAGI BEST BILA DAPAT SOUVENIOR DARI HONG KONG. :)

NOOR FATIN said...

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

emel : fatin_uniklmsi@yahoo.com

hong kong bestt tapi saya xpenah pegi XD

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

"Hong Kong best & sungguh menakjubkn"..xdpt g sana pon,dpt ole2 dr sana pon jadi larrrr..!

Zuraida Rahim said...

Saya join

http://tudungdotnet.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

HONG KONG BEST

Email : zuraidarahim@yahoo.com

mek ya said...

hong kong best !!

tapi tak penah sampai pun.ade jongkong mas tak kak ?

email : shenyetnyet@yahoo.com

nurul awatif said...

Menulis sepenuh hati :

Hong Kong Best!
Hanya insan yang bertuah dan dipilih saja dapat sampai kesana :)Mudah-mudahan suatu hari nanti rezeki Awatif pula untuk sampai kesana. Memang bernazar nak sampai kesana. Tapi, sebelum kesana, insyaallah Awatif nak bawa Mama & Abah pergi Makkah dulu suatu hari nanti. Itu hajat Awatif dan selepas itu barulah Hong Kong. Semoga sepanjang perjalanan dirahmati Allah :)

nurulawatifanuar@yahoo.com

Lelord said...

Hong Kong best!!...nak pegi gak hehhehee


http://canteek-selalu.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

lelalayla@yahoo.com

Anith Hanisah said...

join..

http://sayasukasepakhanafi.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

HaNiFaH HiDaYaH said...

wah best nya ..

"hong kong best.. sbb ad disneyland. nak pegi sane rase ..nk pegi borong barang disney. hehe.. harap2 nifah ad rezeki n dpt pegi sane..amin"

email:wanhany1@gmail.com
blog:hanifahpunyer.blogspot.com

annur_islam said...

Join!!

" hong kong best!"

email : imtifa_annur@yahoo.com.my
blog : http://annurgiveaway.blogspot.com/

Thanks..:)

Nur Anisah said...

http://akubencihacker.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

anisahnur28@yahoo.com

HONG KONG BEST! Harap sangat dpt souvenir dari sana :3 *tak pernah pergi*

Nieda said...

Dah joint .

"HONG KONG BEST"
http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-dari-hong-kong.html

Nieda said...

Email akak : cempaka_1002@yahoo.com
Lupa nak bagi sekali tadi.

Have fun di HK

ummi_norseha said...

bestnye dpt pg HONG KONG

http://afiman81.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

email:ummi_norseha@yahoo.com

mummy_ayu said...

nak join...

"HONG KONG BEST!!"

wah gie holiday ke Hong Kong tu...best!!"

idayualwi@yahoo.com

[PCL] said...

assalamualaikum,

.... Hong Kong best! sesuatu yg menarik..lg pun my wife adalah peminat FM, kalau nk ke sana rasanya lambat lagi kot..hopefully sy bertuah kali ni...

email : nazli.angkasa@gmail.com

(http://villakejora.blogspot.com)

::CIK LYNN:: said...

salam...
cik lynn join...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

email : lynnhana90@yahoo.com

Hong Kong best!! harap2 dapat la souvenir dari sna...nk tgu p sndri, bkurun lg la jwbnya...huhu

slamt pulang ke Malaysia...=)

affafkusayang said...

Salam.

Join juga kot2 ada rezeki...

Hong Kong best!!! tempat yang perlu dijejaki bila kesana semestinya Disneyland Hongkong. Memang bertuah jika dapat ke sana. Lebih bertuah lagi sekiranya saya dapat FM dari hongkong, boleh tambah koleksi FM saya...hihihihi

http://affaf-contest.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

email : ummiaffaf@gmail.com

The Giveawaystuff said...

Hong Kong mmg best!!!!
seyes paling best kat HK ni bt aktyiviti sopink..wa ritu g abes memborong SK2, Mac ngan high heel...mmg giler sakan n rambang mata tgk lates design n fashion collection kat HK ni...
lau ada rezeki nanti wa nak repet sopink2 kat HK...

email: ssalwa@yahoo.com

memey gadis ceria dominic said...

HONG KONG BEST ! teringin nak pergi, tapi masih belum b'kesmptan : )

http://cgadiscinabajauloveryeowook.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

EMEL : talikasuthitamputih@yahoo.com
: ))

KyLeLina said...

Hong Kong Best!!! Kalo ada rezeki nak juga ke sana.

http://menariksanasini.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

email : cemmomile@yahoo.com.my

Alycia said...

salam.. Alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

"hong kong best! lagi best kalau dapat souvenir cantik2 tu hehe.."

emel >> deqya2000@yahoo.com

tq ;)

Secret Tales said...

Hong Kong best!!!
Teringin sangat nak pergi tp,tak de rezeki lagi :')
dapat barang dari sana pon jadilah..

email : anniz_najwa97@yahoo.com

MiMie AddNin said...

waaa.... tak pernah lg smpi ke Hong Kong..Tapi akak dah gtau yg Hong Kong BEST!!
sO, MAYBE LEH PEGI KALU ADE REZEKI NNT...
HEHEHE

email: zeepinabag@yahoo.com

Jasmin Ibrahim said...

wahhhh bestnya pergi hong kong...nk ikut jugak...tp dh trlepas la utk ikut...hehe...sy join....
emel: jz_meant@yahoo.co.uk
URL blog: http://25april2011.blogspot.com/

Leeza Zailan said...

Hong Kong Best Gile Woo .. Teringin nak pegi .. Hihi .. Hadiah PMR kot nanti .. Harap2 .. :)

leeza.lala@gmail.com

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

" hong kong best!" sbb mak i baru je balik dari hong kong n dia cite memcm dkt sana n yg paling penting mak i beli hadiah yg best utk anak2 dia...

*Mrsfarahzaki * said...

Hong Kong best sebab akak dah pegi dan kata best. Haruslah best (=
oktisufiana@gmail.com

azelyusoff said...

Hong Kong best!! sebab ada disneyland. Hopefully someday berpeluang ke sana bersama si dia tercinta!!

dan GA souvenir from Hong Kong mama_umar_maryam lagi BEST sebab saya berpeluang dapat FM cantik. Boleh tambah koleksi!!

azelnay_03@yahoo.com

thanks mama_umar_maryam

asmat90 said...

joined :)
hong kong best!
http://2merah1ungu3c.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

emel : wanasma1990@yahoo.com

tunz said...

'HONG KONG BEST!!!!'

http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

e mail:zaqwanzafran@yahoo.copm

KakNeng said...

Hong Kong Best!

Amacam, best tak gi HK?

nannystore@gmail.com

kakngah said...

hongkong best!

adnilsa_aslinda@yahoo.com.my

SYIMA said...

HONG KONG BEST!!!

http://syimanakhadiah.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

bebasnuri@yahoo.com

mamacute1702 said...

"Hong Kong Best"

Nak ikut... nak jln2 kat sane...
yg paling best DisneyLand...

sitinorakmal@yahoo.com
darwisyiqbal08@gmail.com
mamacute1702@blogsport.com

Syieda™ said...

Hong Kong Best! kalau dapat g sane, memang melompat-lompat sampai patah kaki kerusi la syieda. +.= insyaAllah...

semoga selamat pergi dan balik tuk akk sekeluarga..amin.

blog : http://lovestory313.blogspot.com
email : syieda313@yahoo.com

ツ deeyana said...

Hong Kong BEST !
hihi, tak penah pegi pun. bestnyaa ^^

email : cintahati4@gmail.com

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

hong kong bestttt bangat ... tmpt yg sgt2 best utk bershopping!!!!!

watyz said...

hong kong best!!! tingin nak g... :)

watyz82@gmail.com

Nurul Basyirah said...

Hong Kong syok habis ! bila la agaknya dpt pegi .

nurulbasyirah98@gmail.com

Rozailin-Rahman said...

saya sgt-sgt suka blog awak. saya sgt-sgt suka tgk percutian awak ke Hong Kong! Saya sgt-sgt teruja nak bawa my kiddos ADAMAYA ke HK juga... boleh saya jadi kawan awak? dari perisian blog awak, saya dpt rasakan byk ilmu saya boleh perolehi dari awak. salam perkenalan dari saya, mama ADAMAYA ;-)

Hana said...

join!

hong kong best!

http://bestofluck89.blogspot.com/2012/01/giveaway-souvenir-from-hong-kong.html

hanaradzi89@gmail.com

zainalmy said...

akan pergi bercuti ke HK dua hari lagi. terima kasih kerana membekalkan info yg berguna :)