Tuesday, August 9, 2011

tudungku boolat

salam =)

lagi beberapa jam kelas nk start, sempat lagi aku ber'cam whore' dlm depan whiteboard, hik3..heaven sket arini,klas stat kol 1240tghari..kdg2 tgh jln2 keliling student tuh time2 klas tghari ke petang perut aku blh bunyik2 wooo..cpt2 cover tibe2 tinggi suare,hahahaha

- ni namenye serba serbi malas, iron tudung malas, iron baju malas, mekap pon malas, i cume gune natural beauty je, huwekkk!!

- mase nk kuar umah td posmen poslaju dtg, yeayy..hadiah GA OMR yg aku menang tu dh sampai..wahh 1 set tu..wangilah bucuk2 mama pasni..hehehe, tq Rose!

okay, tu je nk citer..masih lagi belum pecah rekod pegi ke PARAM, igt nnt nk buat Bread BUtter Pudding bersama sos kastard leleh2 edisi sonang yolah aiii..nantikann resepi terbaru dari "dapur zety masak xsmpi 1/2 jam!" timekaseyyyy ;D




17 comments:

cheqna said...

salam ziarah..
ok cheqna tunggu =)

Anum said...

tudung bulat sesuai ngan tuannya

MrS. F!zA said...

hahahaha baik punya cover suara..malu gak kalo dgr perut tu bunyi..hahaha

watyz said...

tgh hr mmg time perut main gendang. hehehe

OMR (Rose) said...

Dah dapat ye? Alhamdulillah ^_^

dwimaya said...

sempat lg posing sorg2 dlm kelas tu hahaha..

CHeeSYaNa said...

aku suka bread butter pudding weh.. tp takde oven nak wat... try ler wat bread butter pudding with oreo!! pastu hantar kat rumah aku.. takpun wat on 13hb.. bleh aku rasa :) http://www.kraftrecipes.com/recipes/oreo-cookie-bread-pudding-56681.aspx

MaMa CyDa said...

alaaaa ... bulat pon still menten comey per ^_^

p/s nak ... nak... nak hntr resume kat tmpt zeti. nnt pm add kat FB ek ^_^ macehhhh ...

IntaNBerliaN said...

walaupun xmekap tp cantik!! :-)

SyidaGorjes said...

kalau aku jd student ko, dah lama aku sergah dari belakang.pastu tiba-tiba ada muka aku kat situ.ahahahaha

lia said...

i pon neutral beauty.... x reti makeup wehhh

~ana~ said...

aku masih menunggu resepi terbaru ko..heh3x..

Nashays said...

1/2 jam zety..aku 10 min jer..xle duk dapo lelama..migraine dtg..

Sidratul Muntaha said...

hiihh..
akan ku tunggu butter bread puddingmu ituw!1
huhu..
ko kabo lagi senang yer..
ehehe..
nnti resepi roti aku tu aku upload arr.
tgh berebut pc lagi dgn setot!
mencik la sbb asal nak ltk gambo kaemra cantik,dia sibuk2 nak main sniper!
nyampah!

tiefazatie said...

ala..sis cun gak pe..hihi...xleh blah bab cover tue..hihi..

wah..smp dh hadiah comel nie..tahniah2..hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

org dh mmg lawa tk kisahlah tk pyh makeup kan..natural beauty jek..heheheh..nway, rajinnya korang2 sume wat dessert utk berbuka kan..kite jekla catat rekod tk pernah lagi wat dessert ape2 nih..eheehhehe

AyuArjuna BiGoshh said...

comey jer zeti bertudung bulat hehehe