Wednesday, August 3, 2011

Menang dua Giveaway yeayyy

salam =)

alhamdulillah, dlm dok diam2 x join sgt GAs terlekat jua 2 GA yg menang smlm, yang pertama GA dari iceboxrivet aka ayu dapat shawl raye, yeay!!!




yang kedua GA dari Oh My Rose dapat set Avon Baby nih, weeeee wangiiii la anak2 mama
















alhamdulillah..rezeki ramadhan bulan nih =)..tq ye ayu & rose

12 comments:

Anum said...

tahniah

Huda said...

tahniah :)

mama_umar_maryam said...

tq anum & huda =)

mummy_ayu said...

tahniah!!! hadiah pun best2..

lia said...

shawl tu lawa... xpecially yg pink... sgt menggoda hati nak p cari ;p

Sidratul Muntaha said...

huh..
congrast weih..
pening keplaa nak mikio mana nak pilih masa tu
mmg ade ciri cikgu ke ko sbb ko kan membebel kat anak org ari2.
ekekke

tiefazatie said...

wah2..murah rezeki sis nie..tahniah2..hee

watyz said...

tahniah...

Farra Dhelina said...

taniah taniah taniahhh

Sidratul Muntaha said...

beb..
aku tag ko contest ni yer
http://setotnara.blogspot.com/2011/08/contest-baby-cute-with-baju.html

~ana~ said...

tahniah weh...murah rezeki ko di bln puasa nih...

mama_umar_maryam said...

tq..hik3..i mmg suke..diam2 ubi berisi kononlahhh,hahaha