Wednesday, August 24, 2011

buffered earning tertinggi setakat ini


salam =)

hoyeh,hoyeh,lagi 5 ari lagi nk raye...dan blm beli baju kurung yg ultimate lagi utk aku & maryam, dan juga baju melayu apai & umar! see..very the last menet one...xpelah, ade mase lagikan..bukannye aku nk blk utara ke selatan..raye Bangi-Kajang je ..xrase nikmat blk kg jauh2 dah..nenek aku pon ade kt umah mak aku skg..no more kampung Bagan Datoh t_t..no more ..

eh,bukan nk citer psl blk kg, nk share pencapaian terbaik buffered earning aku setakat ini..utk blog bersaiz nano mcm aku nih, aku dh cukup2 happy weh utk dpt camni, hehehe..so, pesanan disini ialah, utk blog nano nano nano (eh,mcm lagu hafiz AF tu plak) kite jgn give up okeh!! hahaha, keep on blogging, dgn ikhlas..klu x dpt byk $$ pon, dpt ramai kawan kan ;)



aku sebenanye dah xtau nk update ape..oh ye, tgal lagi seminngu nk pose nih, aku dah tanggalkan apron dapor, kih3..buke kt luar adela sikit2..gambar2 x amik..alhamdulillah..murah rezeki, ade orang ajak buke kt luar kami dgn besar hati pegi..tengkiu byk2..dan tahun ni, as usual, kitorg pon akan treat buka pose utk family terdekat..cume blm decide kt mane..kongsi2 rezeki tu kan bestt, rase mcm,the more u give, the more & merrier you'll get =)

nk ltk gambar latest dgn budak2 ni..adoi..bile tgk eye bag aku nih, rase cam buat pembedahan plastik lah!!!! berbuke kt luar dgn budak2 nih, mmg kurang nikmat mkn aku..dah la pose, pastu x mkn byk sgt ..kejar sane sini, suap sane sini..blk umah kebuloq t_t





tukang amik gambar, hot girl katenye ;p


blm lagi nk wish raya kt kande dinde, tgu las day pose lah, hehehe

16 comments:

♥cikmOt♥ said...

banyak ni weii...aku ada satu jek BE...tu pun baru rm16.33
huhuhu...

jambu ar anak bujang ko...

SyidaGorjes said...

kalau ko buat surgery kat eye bag tu, cnfm muka ko mcm JLo lps ni.hahahahaha

Nana said...

HEHEH OK LA DARI XDE KAN..JANJI ADA JUGA
ORG LAIN RAMAI DOK KATA XDEK BE KITA DAPAT SEN2 PON JADI LA KAN

~ana~ said...

zety, aku pung gantung periuk kuali minggu ni..:)

IntaNBerliaN said...

wah.. bestnya.. byk la tu.. dr saya ni.. xda lgsung.. hahahaaa

Anum said...

wow bestnya
banyak la tue

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
aku masih lagi on off apron...
ml tadi smbung buat kuih lagi tpi sbb ngantuk aku simpan doh belen dlm peti..
rambut ara mmg aku tak potong..
tgklah nnti klu ekzema dia anik mgm aku potong sbb rambut dia mesti nnti berbau mcm telur hanyir...

Fird said...

style la rambut gilpren i! letak riben pink mesti lagi style! ♥

Cheyan said...

wah..best nye..tak pernah dapat pepe lg ni..

Selamat Hari Raya

mama tisya said...

rezeki ariraya..blog nano nao nao ek..so sweet...hehehehe...ko mmg tiap2 thn rsnye rezeki org ajk buka....aku puasa kalini tkde buka kt luar lg..tktau la vkend ni..hehehe

watyz said...

byk jugak la tu. aty dh xde BE dh. nuff x nak bg lagik. huhuhu.. mmg la kalo berbuka luar kurang nikmat makan sbb pangai anak2 kan. tp takat ni blm lagik berbuka kat luar nun... :)

lia said...

tiap kali tgk anak bujang ko, mmg sejuk jer mata.... muka manis bebenor...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak nmpk sgt pon eye bag ko..

"Selamat Hari Raya Maaf zahir & batin dari kami sekeluarga..."

moga syawal kali ini membawa 1000 makna..:-)

tiefazatie said...

wah..best la sis..ifa nie..xde dh kot BE nie..seketul tue dh terdiam nie..haha..nak ME la tue..sob2..

wish dulu eh sis..esok nak blik kg dh..huhu..

slmt hari raya..
maaf zahir batin sis..=)

Kamalia said...

Indahnya raya Bangi-Kajang je. Bak kata mak aku, dekat sampai bunyi kentut pun boleh dengar. Kalau satu utara satu selatan, nangis la duit bonus habis kat tengah jalan je.. :) heheh

Anyway, selamat hari raya, maaf zahir batin!!!! Jangan tanggal apron lagi beb.. ade lagi seminggu ni :) heheh

h4ni3 said...

tak kira.. nak wish jugak
sebab takut tak online pasni.. hehhe


selamat hari raya zety
maaf zahir batin

nanti bebila kita bole plan makan2 kat bangi ek.. ;)

hugs n kisses utk maryam comey n umar ensem boy