Sunday, August 7, 2011

tengok katalog IKEA jom

salam =)

okay, pagi2 isnin nih xmo tunjuk lauk dah, hahahah, perot kriok2 mase naik tangge tadi..
kite letak gambar next project ;)

- letak kuih,kerepek raya

- tmpt bakar muffin,cuppies raya

camnilah, klu dah bosan2..sume keje setel- ye ke?- dari tgk resepi buat perut aku kuarkan asid mencurah2..baik berangan dan plan nk beli ape yg xde utk raye nnt =)
bekas biskut selama ni mmg pki arwah mil aku punye je..rasenye taon ni tuka la kot, rasenye klu mama ade lg pon tentu die akan setuju dgn pilihan menantu die nih ;)

oh ye, lagi 1 rekod blm pecah2,takat ari ke tujuh semalam , aku blm singgah lg mane2 PARAM ye..utk kuih / dessert sumer sehabis boleh aku nk buat sendiri, kih3, buat agar2 jagung terlembik pon aku taram jugak, ari2 lain, rezeki kitorg ..mak2 sedare kasik bubur doyanlah,pengat pisanglah, bubur lambuk lah..hihihhi..alhamdulillah

ok, tu je nk telling story..wpon xletak gamba lauk pauk, tp hati tetap terkenang masakan mak aku time buke semalam, the gojes keli berlada + labu masak lemak , arghhhhhhhh



p/s: kande dinde,tq sgt2 vote UMAR, debar nih nk tgu abis voting 14hb ..lamenye lg oiiiii...so far, takat ni vote Umar utk kategori die agak tinggi compare dgn yg lain, tp aku xnk konfiden, sbb jauh lg 14hb tu..mcm2 blh jadikan..lagi2 cha-ya-nun-alif sumer tu ha..tau2 kang naik 800 ratos vote die!

12 comments:

Anum said...

anum suka barang2 ikea

syanasaid said...

baru last week gi ikea beli kusi mkn iman
mmg sales brg2 sana

Sidratul Muntaha said...

aku blik lmbt selalu.
ank buat mcmnakan..
kuih muih mmg kena beli sikit2..
tpi lauk mg aku mask kat rumah.
hmm...ari sabtu ni la kot bru kuar dessert dari dapur tuk buka.
ekeke..

mummy_ayu said...

suka tgk katalog ikea..rasa semua pun nak beli.. :-)

watyz said...

aku pon blm penah singgah param lagik takat ni. kalo tgk katalog mmg ikutkan hati nk borong sume tp kalo ikut kan $$ sume x dpt borong. hahahhaha

lia said...

aku ha-trick param... hu3

Farra Dhelina said...

klu bdasarkan vote ni mmg payah kak.. pape pun gdluck yer..

blh vote sekali je ke??

kakyong said...

kakyong buat masa ni ade hari beli kuih kat param,. tp most of the time... juadah dr jiran.. ;)

tiefazatie said...

bestnya ada ikea...sini xde..huuu

MrS. F!zA said...

dah lama sgt tk jejak ikea..kalo jejak msti byk fulus yg mengalir..hikhik

~ana~ said...

zety, aku br buat lawatan tapak ke ikea br2 ni..tp utk brg2 rumah al..bkn keperluan raya..heh3x..

IntaNBerliaN said...

kat ap xda ikea.. hihii

InsyaAllah.. ada rezeki umar.. mesti menang punya!! :-)