Tuesday, June 22, 2010

RESULT periksa ku~~~

slm wbr =)
smlm rase mcm down sket due to hp aku yg hampir2 rosak, terpakse pinjam pam mahal kawan aku, terpakse bayor bende yg patutnye aku nk order lambat lagi..hmm..all happened in one shot tu buat aku pening2 lalat..xper, try to overcome satu2..dan arini dpt gud news la..alhamdulillah sgt2..result peksa aku dah kuar .. subjek Research statistic yg aku mmg bongok x bape paham tu berjaye dpt A- ..hiihihihii..nape aku gelak hihihii ? sbb dlm kelas statistic ni mmg aku xphm apekebende yg Prof tu ckp..aku cume buat2 phm tang calculation aje..jadi mase peksa aritu, soklan yg bykkkk perkataan aku men hantam saja..soklan pengiraan je aku buat konon2 betullah..apepon syukur sgt2..igt mase nk stadi paper nih, tangan sebelah peluk Maryam sambil bf kan die..tangan sebelah tekan2 calculator..ya Allah..betape la aku bersyukur pdMu..aku terpakse kuatkan semangat nih..pas magrib pakse budak2 ni tdo dan aku pon tertdo jugak..pastu kol 1 pagi bangun stadi smpi kol 5 pagi..sbb aku tau, klu aku x buat camni, besar sgt harapan nk fail paper ni..xnk la repeat wehhh..sumpah xnk! --> ishk, bergenang plak airmate nih ;]..
so arini, nk heppy2 aje..bcos what goes around comes around, what goes up must come down --> lirik lagu alycia keys ;)

15 comments:

SyaNa said...

bravo beb!!!!!
tau pasal benda yg ko terpaksa byr tu
ape2ntah kan

** atie + aisyah ** said...

bravo..bravo....
congrats beb! tingat zaman study dulu, bangun kul 1 sampai subuh nak study... huhuhuhu

[-suziey-] said...

tahniah...hehe..kalu master ni mmg kena maintain A,A-..kalu dpt B je mmg merudum la CGPA..hehe..good luck utk ko ok..caiyok2..mmg dugaan yyg byk..kena sacrifice..aku dh rasa dh..mmg teruk sgt..tp end up msti ko bole senyum n bangga dgn hasilnya

mama_umar_maryam said...

syana - tq weh,heheh, arini owner tu kol aku, trus bg diskaun kih3..x sabo nk tgk jumperoo tu

atie - tq dear, pastu muke pon jd zombie tdo lewat,kene bgn awal plak..huhu

suziey - nk maintain to part plg pyh kan..nk dpt 4.0 tu xyah mimpilah kan..sesuaila dgn usehe yg seco'et nih..hihi, x sabo tgu citer ko nih ;)

~ana~ said...

wah..tahniah tahniah tahniah..zety,
usaha tangga kejayaan...

liana said...

alhamdulillah.congrates ety.dah terbyr dah pengorbanan ko.hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cekalnye zety
takpe..if niat baik Allah tolong
tahniah ye

:-)

Mrs. Amien said...

(^_^) senyum dulu...congratz zeti!!!alid pon tak suke stat ni.byk sgt simbol.hahaha. hepi2 je k arini!!

CHeeSYaNa said...

congrats, darling!! I'm so happy for you!!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tahniah beb...hepi for me...

mama_umar_maryam said...

tq ana..byk lagi anak tangge ni, x abis2,hihihi

liana - tq dear, baru terbyr half la liana,ade 1 sem lg nih..huhu

btol rose,mmg bile dah niat tu pastu usehe sket,tawakkal dan serah ajelah pdNya..

alid - hahahah,symbol tukan,pelik,pdhal dah ade SPSS pon sebok nk kire manual lagi,huh!

dayana - yippieee!! bile nk date ni weh? pasni ko lak tgu result yee

mama_umar_maryam said...

hahahaha izan, aku gelak dulu..ko nk taip 'for me' ke 'for you'? apepon aku tau niat ko..heppy utk akukan..maceh2..

Em's Family said...

kagum ngan u yang still ade determination untuk belajar.. congrats!! i nak tapi itulah keadaaan tak izinkan.. malas pun iyer jugakk.. :D

Nia said...

besar cabarannya untuk ibu yang nak belajar balik ni. tapi kalau kita sabar dan tak abai tanggungjawab pada Allah dan anak-anak, insya Allah Tuhan akan bantu.

sobs...congrats dear.u deserve it (apsal aku lak yg terharu lelebih ni).

mama_umar_maryam said...

em's - dear..mule2 mmg berat nk buat decision tu,but once dah terjebak mmg bulat hati nk abiskan..huwaaa

nia - yeah ur rite dear..dgn Dia klu blh jgn abaikan,mmg mntk doa byk2 pas smyg sumer tu..nangis? huhu jgn ckplaa..dpn org je zt x nangis..xper2, zt phm..zt pon klu dgr citer org pon blh sebak,hehehehe